365-versies

Redactie Nieuws

Sinds kort is MAGIX overgestapt op 365-versies. Dat betekent dat op het moment van installatie altijd de nieuwste versie wordt binnengehaald. Daarna wordt de software automatisch geheel gratis 1 jaar lang geupdate. Na dat jaar kan de klant kiezen voor nog een jaar updates tegen betaling of niet (de software blijft dan gewoon werken, maar geen gratis updates meer).
Achter de schermen van de software verandert er dus constant veel, en eens per jaar voegt MAGIX weer een aantal nieuwe functies toe. Hoewel Magix dus eigenlijk niet meer met versienummers werkt, kun je die zien als nieuwe versies. Recent zijn de belangrijkste producten van MAGIX; Video deluxe en Music Maker van een 2018-label voorzien.
MAGIX Video deluxe is al jaren een van de meest verkochte consumenten-videobewerkingspakket van Europa. Eenvoudig maar toch uitgebreid, betaalbaar en Nederlandstalig. Naast alle standaard functionaliteiten van Video deluxe, heeft MAGIX dit succes-pakket het afgelopen jaar uitgebreid met:
• 360-graden totaalpakket voor optimalisatie van 360-opnames.
• Snelheid (tot wel vijf keer sneller)
• Vier nieuwe plugins voor de professionals in de premium- versie: NewBlue Elements Overlay, NewBlue Colo Fast 2, iZotope RX Elements & Hit Film Movie Essentials.
• 1 jaar lang gratis updates
Video deluxe Classic/Plus/Premium: 59,99/ € 99,99/ 129,99.
Magix, www.magix.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Nieuwe AV-receivers
Denon introduceert twee nieuwe AV-receivers. Zowel de AVR-X4400H (€ 1599,-) als de AVR-X6400H (€ 2599,-) ...