Amateurfilmfestival in theater Ins Blau te Leiden

Redactie Nieuws

De Leidse Video en Smalfilm Liga organiseert namens de regioafdeling ZH’12 van de NOVA het jaarlijkse Regiofilmfestival. Op dit filmfestival vertonen de aangesloten clubs hun beste films. Deze films worden vooraf gejureerd door een deskundige jury. Er zijn prijzen voor non-fictiefilms, voor fictiefilms, voor de film met de meeste emotionele lading en er is een zaalprijs, die door het publiek wordt gekozen. Het festival vindt plaats in theater Ins Blau, Haagweg 6, 2311 AA te Leiden.

Voor liefhebbers van amateurfilms is dit een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de amateurfilm. Liefst 21 films worden vertoond op 30 april 2022 van 09.30 uur tot 17.00 uur, uiteraard onderbroken door de nodige pauzes en lunch.
Kaarten voor dit festival kosten voor leden en hun eventuele partners slechts 9 euro per persoon, voor niet-leden 10 euro en kunnen besteld worden via de website van ZH’12: www.zh12.videofilmers.nl.

Lunch & parkeren
Uw programmaboekje, tevens toegangskaart, ligt dan klaar bij de receptie in Ins Blau.
Helaas biedt theater Ins Blau geen lunches aan. Neemt u daarom zelf uw lunch mee. Als alternatief ligt er naast Ins Blau Galerie Café Leidse Lente. U kunt daar zelf een lunch regelen als u dat wilt. Wel vooraf zelf reserveren via galeriecafeleidselente.nl. De lunchpauze is van 13.00 – 14.00 uur.
Parkeren bij theater Ins Blau kan op het parkeerterrein Haagweg naast het theater. Uitrijkaarten zijn bij de bars in Ins Blau te koop voor 7 euro. Parkeren is dan voor de hele dag mogelijk.  Toegangskaarten met programmaboekje zijn ook bij de receptie in Ins Blau te koop. Het festival is voor iedere filmliefhebber toegankelijk. Een lidmaatschap van een filmclub is niet nodig. Verdere informatie op www.lvsl.nl en zh12.videofilmers.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Nieuwe editie Digital Movie 144-2022
Hij ligt een dezer dagen bij onze abonnees op de deurmat en is te bestellen ...