AOC E1759FWU

AOC lanceert 17,3-inch monitor voor onderweg

Redactie Nieuws

Wie onderweg is met de camcorder, wil wellicht ook snel aan de slag om te editten. En dan het liefst op een goed scherm. Dat kan met de AOC E1759FWU. Een draagbare 17,3″ monitor. Jazeker: een monitor om mee te nemen!

Wie gewend is aan een wat groter scherm, of wellicht dual-screen, heeft vaak een probleem met onderweg werken. Voor die mensen is er nu de draagbare AOC E1759FWU. Een 17,3-inch display (TN) die zijn voeding haalt uit een usb-3 poort. Het display gebruikt namelijk maximaal 10 watt. En dat is uit één usb-3 poort te halen.

Specificaties AOC E1759FWU

De AOC-monitor heeft een diagonaal van 17,3-inch, een resolutie van 1600 bij 900 pixels en kan een helderheid bieden van maximaal 220 candela per vierkante meter. Dat is niet heel veel, maar op zich genoeg om binnen mee te werken. Handig is dat de voeding compleet uit één usb-3 poort gehaald kan worden. Let er wel op dat de accu van een notebook veel sneller leeg gaat als u het scherm aansluit.

Om het scherm goed neer te zetten levert AOC een voet mee. Voor transport is er een tasje in de doos gedaan. Zo kunt u het scherm meenemen zonder dat er krassen op het paneel komen.

De AOC E1759FWU kost 129 euro.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Beolab 17
Bang en Olufsen introduceert Beolab 17
Bang & Olufsen kondigt de introductie aan van de eerste compacte draadloze luidspreker ter wereld, ...