Apple iOS was nog nooit zo makkelijk

Redactie Nieuws

Waarom koop je een Apple iPhone? Het eerste dat dan te binnen schiet zijn de fraaie vormgeving, het uitstekende beeldscherm en heel goed beeld en geluid. Het Apple iOS (= iPhone Operating System) besturingssysteem als een belangrijke reden voor de aankoop hoor je wat minder. In de praktijk blijkt echter in het Apple iOS ook een groot deel van de aantrekkelijkheid van de iPhone te zitten…

Het ergonomisch gebruiksgemak Apple iOS is heel vriendelijk, iOS biedt tal van prima Apps, geeft relatief weinig storingen en is goed beveiligd tegen hacking en ander ongerief. Dat geldt ook voor de al wat oudere versies op refurbished iPhones. In feite veel kwaliteit, gebruiksgemak en veiligheid voor een prikkie.
Inmiddels is iOS al aan versie 12 toe. Het verdient natuurlijk altijd aanbeveling om de meest recente versie op jouw iPhone te zetten. Dat biedt alle recente mogelijkheden en beste veiligheid. Veelal past het nieuwste iOS ook gewoon op iPhones van 3-4 generaties terug.
Wij gaan echter nu even met de 12.X-versie verder. Die werkt zelfs ook nog prima op de modellen vanaf iPhone 5S. Daarvoor krijg je gewoon meer snelheid bij de dagelijkse dingen die je op je iPhone doet zoals typen, apps activeren en uiteraard gewoon en beeldbellen (Met Facetime tot 32 personen tegelijk) plus het mailen, Whatsappen, browsen (Safari en Google), sms-sen en Instagrammen. Bovendien kan je tevens meerdere dingen comfortabel tegelijk doen. Speel snel en in hoge kwaliteit video en audio af. Ook aantrekkelijk is de accurate besturing met Bluetooth of over het aanwezige netwerk van allerlei AV-apparatuur, bruingoed, domotica en connected cars. Leuk is de keuze uit de vele fleurige en grappige Animoji’s en Memoji’s waarmee de gebruiker diens identiteit effectief kan verhullen en verschillende emoties tot uitdrukking kan brengen. Deze graphics zijn gemakkelijk aan te vullen met titels, animaties en filters. Het aantal beschikbare apps is gigantisch en deze zijn een stuk betrouwbaarder en ook veiliger dan bij Android.
Een belangrijke eigenschap van iOS 12.x is dat het laat zien hoeveel en op welke wijze er gebruikgemaakt wordt van de iPhone. Preventief tegen overbelasting, de neiging tot verslaving en dat de kinderen op ongewenste plekken zitten. Verder noemen wij nog de krachtige mogelijkheden om foto’s te beheren en te delen.
Geniet van iOS 12.x tegen relatief weinig geld op een refurbished iPhone. Met een refurbished iphone 7 via telefoondiscounter.nl kan je bijvoorbeeld al verrassend veel en het gebruik was nooit zo makkelijk! Ook ten opzichte van diverse nieuwere smartphones van andere merken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Sony MASTER-serie AF9 OLED en ZF9 LCD series
De MASTER-serie AF9 OLED en ZF9 LCD series van Sony bieden volgens de fabrikant de ...