Bestand tegen water, wind en sneeuw

Redactie Nieuws

Sennheiser lanceert de MKE 2 elements, een robuuste wind- en waterproof microfoon die speciaal is ontwikkeld voor de GoPro HERO4 camera. Dankzij deze microfoon is het nu mogelijk om GoPro beelden te verrijken met het beste geluid. Het stevige design en speciale windscherm maken de microfoon bestand tegen wind, water en sneeuw zodat deze overal mee naartoe kan om audio-opnames te maken van hoge kwaliteit, zelfs in de meest extreme omstandigheden. De MKE 2 elements kan praktisch alles aan wat GoPro gebruikers gewend zijn zoals surfen, klimmen of mountainbiken. De MKE 2 elements microfoon is gebaseerd op een professionele Sennheiser lavalier microfoon, maar heeft een innovatief design die bestand is tegen sneeuw, ijs en wind. De microfoon is zelfs in staat om geluid op te nemen onder water. Het speciale windscherm zorgt ervoor dat windgeruis minder wordt en het geluid helder blijft, zelfs als het nat wordt. Dankzij de elastische koppeling van de microfoon worden constructiegeluiden onderdrukt. De MKE 2 elements beschikt over het “Work with GoPro” kwaliteitskeurmerk en is ontwikkeld als onderdeel van GoPro’s Development Program. Dit project laat de innovaties van deelnemende bedrijven naadloos integreren met GoPro producten.
Sennheiser, www.sennheiser.nl

One Comment

  1. Dat de Gopro bestand was tegen sneeuw en water dat wisten we al natuurlijk. Deze microfoon gaat hiermee nog een stapje verder door een windscherm en dus bestand is tegen hevige wind. Geweldig!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Einde aan gebrek aan poorten…
LaCie introduceert de volgende evolutie van haar vermaarde professionele 2big 2-bay RAID opslagoplossingen. Uitgerust met ...