Bowers & Wilkins: nieuwe generatie Zeppelin

Redactie Nieuws

Archief Digital Movie 142-2021
Het Britse audiomerk Bowers & Wilkins lanceert de draadloze Zeppelin. De speaker, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2007 als hét ultieme iPod-dock, keert in 2021 terug met beter geluid, een mooier uiterlijk en slimme functies. Door het brede aanbod van streamingdiensten in de Bowers & Wilkins Music App is het mogelijk om naar je favoriete muziek te luisteren met kwalitatief geluid. De luidspreker is verkrijgbaar in donker- en lichtgrijs en heeft dimbare sfeerverlichting die een halo-effect creëert op het metalen voetstuk.

De nieuwe Zeppelin is een compleet stereosysteem in één behuizing, met speciale linker- en rechter luidsprekers rond een centrale, grote subwoofer, die allemaal worden aangedreven door een versterking van 240 Watt.

Onderscheidend & innovatief ontwerp
Al meer dan vijftien jaar is elke nieuwe generatie van de Zeppelin (Ä 799,-) toonaangevend op het gebied van zijn mooie en unieke design. En zoals elk ontwerp van Bowers & Wilkins wordt de vorm bepaald door de akoestiek. De Zeppelin is verkrijgbaar in twee varianten, een donkere (midnight grey) en een lichte (pearl grey). De speaker heeft ook schakelbare en dimbare sfeerverlichting die een ‘halo’-effect creëert op het metalen voetstuk.

Luister direct naar muziek
Als je muziek wilt streamen vanaf je mobiele apparaat, tablet of computer is de nieuwe Zeppelin voorzien van zowel AirPlay 2 als bluetooth. Hierdoor is hij geschikt voor zowel iOS- als Android-gebruikers. Via de Bowers & Wilkins Music App heb je direct toegang tot een groot aantal streamingdiensten zoals Spotify, Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TIDAL en TuneIn. Door ingebouwde AirPlay 2 en bluetooth, is de speaker geschikt voor zowel iOS- als Android-gebruikers.

Verbonden, slim & intuïtief
De speaker is ontworpen om lang mee te gaan. Het krachtige digitale ‘brein’ kan in de loop van de tijd worden geüpgraded. Begin 2022 zal de multi-room functie geïntroduceerd worden. Dit maakt het mogelijk om samen met andere nieuwe Zeppelins of met apparaten uit de Formation-reeks in een multiroom-omgeving connectie te maken.

Bowers & Wilkins, www.bowers-wilkins.nl

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
De Waddeneilanden: een paradijs voor de lens
Archief Digital Movie 141-2021 Afreizen naar een of meerdere Waddeneilanden is een fantastische belevenis. Uitgestrekte ...