Canon EOS RP

Redactie Nieuws

Canon Europe introduceert de EOS RP – een kleine, lichte en praktische spiegelloze camera voor serieuze amateurfotografen die op zoek zijn naar het volgende, hogere niveau in Canon’s revolutionaire EOS R-systeem. De EOS RP is ideaal voor reis-, landschaps- en portretfotografie en videoregistratie. Dit nieuwe model biedt meer mogelijkheden en brengt alle voordelen van het EOS R-systeem binnen handbereik, waaronder ’s werelds snelste autofocus. Als kleinste en lichtste full frame Canon-camera met verwisselbare lens tot nu toe, zorgt de EOS RP voor de perfecte combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak met een indrukwekkende beeldkwaliteit. Met de EOS RP kunnen foto- en videografen het volledige Canon-portfolio aan RF-, EF- en EF-S-lenzen verkennen en gebruiken. De Canon EOS RP Body is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.519,99. De verkoopadviesprijs van de EOS RP kit inclusief de RF 24-105mm f/4L IS USM bedraagt  2.539,99. Bij beide wordt de EF-EOS R mount adapter tijdelijk gratis meegeleverd. De Extension Grip EG-E1 die tevens is gelanceerd, heeft een consumentenadviesprijs van 80,49.
Canon Europe kondigt tevens de ontwikkeling aan van zes full frame lenzen die in 2019 op de markt worden gebracht ter gelegenheid van de productiemijlpaal van 140 miljoen EF- en RF-lenzen. Deze combinatie van het innovatieve EOS R-systeem en het bestaande portfolio RF-lenzen herdefinieert de mogelijkheden bij fotografie en videografie – gebruikers beschikken over de tools om hun vaardigheden te verbeteren en – zonder beperkingen – creatief te fotograferen en filmen.
Ga voor meer informatie over het EOS R-systeem en Canon’s onverminderde betrokkenheid bij de RF-vatting naar onderstaande website.
Canon, www.canon.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Uitbreiding Shure Motiv lijn: MV88+ Video Kit
Shure heeft de MV88+ Video Kit onthuld, voorzien van een digitale stereo condensator-microfoon die video-auteurs ...