CineNOVA weekend

Redactie Nieuws

In augustus gaat het weer gebeuren. Dan zal het CineNOVA weekend gehouden worden. De NOVA trakteert dan op een mooi weekend vol filmplezier. De datum staat nog niet vast omdat dit afhangt van de beschikbaarheid van hotelkamers. Houd de website www.novafilmvideo.nl in de gaten.
Grijp je kans om binnen 48 uur een korte filmproductie te maken en win daar een geldbedrag mee van maar liefst 250,- contant! Op vrijdag om 17.00 uur krijg je een opdracht. Zondag om 17.00 uur moet je film zijn ingeleverd. De films zullen te zien zijn op de NOVA-website, maar de winnende film wordt vertoond op het prachtige bioscoopscherm in de mooiste zaal van Hotel Theater Figi in Zeist, de Hendrik Marsmanzaal en de maker krijgt de geldprijs.
Dat is nog niet alles. De NOVA biedt elk team namelijk één kamer en twee overnachtingen aan in Hotel Theater Figi, inclusief ontbijt. De overige kosten zijn voor eigen rekening en de film maak je met eigen apparatuur. In de hotelkamers is genoeg ruimte om te monteren e.d. Slapen doe je natuurlijk nauwelijks, want de film moet wel op tijd af zijn. Geef je nu op voor dit spektakel. Er kunnen maximaal tien teams meedoen. NOVA-leden kunnen gratis meedoen. Wie geen lid is betaalt een inschrijfgeld van € 40. Als je besluit lid te worden van CineNOVA kun je wel gratis meedoen. Voor 20 ben je dan lid tot 1 januari 2024.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Laowa 7.5 mm T2.9 Zero-D S35 Cine: wijdste rectilineaire Cine lens
Met trots introduceert FotoVideoRetail Laowa’s wijdste rectilineaire Cine lens voor S35 camera’s: de Laowa 7.5 ...