Definitive Technology kondigd nieuwe Descend-serie subwoofers aan

Redactie Nieuws

De Descend-serie is voorzien van een nieuwe technologie van Definitive Technology genaamd 3XR Architecture. Deze technologie bevat een dubbele radiator en biedt drie keer zoveel oppervlak voor de bas als een subwoofer met traditionele poorten. De 3XR Architecture levert een dieper basgeluid en hogere uitgangsniveaus uit een kleinere vormfactor dankzij het unieke ontwerp van de twee radiatoren met hetzelfde formaat als de subwoofer. Omdat dit eigen ontwerp niet afhankelijk is van traditionele baspoorten, is er bij de subwoofers uit de Descend-serie geen sprake van chuffing en vervorming zoals bij modellen met een poort. Ieder model is ook voorzien van speciale versterking voor een ongekende basrespons in vergelijking met subwoofers van hetzelfde formaat. Beide modellen zijn beschikbaar in stijlvolle behuizingen, afgewerkt in Midnight Black (DN8 & DN12) of Glacier White (DN8).

De Definitive Technology Descend DN12 (ā‚¬ 999,-) is een hoogwaardige 12-inch subwoofer. Hij is uitgerust met een speciale Definitive Technology 1500-Watt Class H versterker met schuifrails. Deze kan zowel tijdelijke pieken als een superlage bas tot 25 Hz moeiteloos verwerken. Voor een soepele en nauwkeurige weergave van het diepste en zwaarste basgeluid is het 3XR ontwerp voorzien van speciale drivers en dubbele radiatoren van hetzelfde formaat. Bovendien is de DN12 voorzien van Intelligent Phase Control. Deze eigen, innovatieve technologie maakt 360 graden fase-aanpassing mogelijk. De DN12 gebruikt een geavanceerde 56-bits Digital Signal Processor (DSP) voor een betere basrespons en algehele geluidskwaliteit en controle van het subwoofersysteem om mogelijk schadelijke vervorming bij extreem hoge volumes te voorkomen.
De Definitive Technology Descend DN8 (ā‚¬ 499,-) is een hoogwaardige 8-inch subwoofer uitgerust met een 500-Watt Klasse D versterker in combinatie met speciale drivers en hetzelfde 3XR dubbele radiatorontwerp als het 12-inch model. Het viscerale basgeluid doet het hart sneller kloppen terwijl de details en muzikaliteit zelfs de grootste liefhebber weten te bekoren.
Definitive Technology, www.definitivetechnology.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Panasonic Lumix DC-GH5M2 systeemcamera: een behoorlijke upgrade
Archief Digital Movie 140-2021 De Panasonic Lumix GH5 van Panasonic is een geliefde systeemcamera voor ...