Denon lanceert de AH-C820W draadloze in-ear hoofdtelefoon

Redactie Nieuws

De AH-C820W is ‘s werelds enige draadloze in-ear hoofdtelefoon met dual drivers voorzien van de Denon Double Air Compression Driver-technologie: de twee drivers van 11,5 mm, zorgen voor meer bewegende lucht voor krachtige, sterk beheerste bas, ondanks het ultra-compacte ontwerp van de hooftelefoon.
De drivers zijn in zink gegoten en voorzien van harsen behuizingen voor trillingsdemping en stevigheid: ergonomische vorm voor langdurig comfort. De Denon Akoestische optimalisatiepoorten, vlakbij de achterkant van de behuizingen, egaliseren de luchtdruk achter de drivers en zorgen voor betere dynamiek en daarmee minder vervorming.
De AH-C820W (€ 249,-) is voorzien van Comply TZ500 oordopjes voor een perfecte pasvorm en isolatie van omgevingsgeluid. Dit zorgt voor sonische zuiverheid en optimale bas. Het traagschuim wordt geactiveerd door lichaamswarmte en past zichzelf aan de vorm van de oren aan. Ook is hij voorzien van een geïntegreerde bescherming tegen oorsmeer voor hygiëne en consistente prestaties.
De lage latentie aptX Bluetooth zorgt voor draadloos gemak, maar de AH-C820W kan ook direct worden aangesloten op een pc of laptop via USB voor een ongecomprimeerd geluid, of op een iPhone met behulp van een lightning-USBadapter. De oplaadbare batterij biedt tien uur luisterplezier, en de nekband heeft een trilfunctie om de gebruiker te attenderen op een inkomende oproep op een verbonden telefoon. De gratis Denon Audio app, beschikbaar op Android and iOS smartphones, biedt audio-optimalisatie voor je draagbare apparaat, een spelersinterface ter ondersteuning van wachtlijsten/afspeellijsten en toegang tot meer dan 70.000 radiostations en twee miljoen on-demand-programma’s via het TuneIn Radio platform.
Denon, www.denon-hifi.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Sharp HT-SBW460 en HT-SBW800: Dolby Atmos soundbars
Het Japanse Sharp heeft een compleet assortiment van hoogstaande producten geïntroduceerd. Het bedrijf maakt daarmee ...