Denon S-Serie: krachtige AVR’s met spraakbesturing

Redactie Nieuws

Archief Digital Movie 128-2019
Denon heeft een nieuwe lijn AV-receivers geïntroduceerd: de S-Serie. De AV-receivers zijn voorzien van de bekende versterking en geluidskwaliteit van Denon, evenals de allerbeste connectiviteit, nieuwe Dolby Atmos Height Virtualization Technology, ingebouwde HEOS voor draadloze multiroom muziekstreaming en een verbeterd installatieproces.

“De nieuwe AVR’s uit de 2019 S-Serie van Denon bieden muziek- en filmliefhebbers een eenvoudige en betaalbare oplossing om hun traditionele soundbar of oude AVR te upgraden. De S-Serie is voorzien van functies als automatische ruimtekalibratie en audio-optimalisatie en biedt een toonaangevende geluidskwaliteit. De serie is hiermee een aanvulling op iedere thuisbioscoop”, aldus Michael Greco, Senior Director of Global Brand Management bij Sound United. “Bij iedere update worden de versterking, DSP’s en onderdelenkeuze opnieuw onder de loep genomen door technici van Denon. Zo wordt de fantastische audiovisuele ervaring gewaarborgd. Denon heeft de AV-prestaties dit jaar verbeterd door Dolby Atmos Height Virtualization Technology, eARC en ALLM-ondersteuning toe te voegen. Luisteraars kunnen ook profiteren van de nieuwste draadloze multiroom muziekstreamingtechnologie en eenvoudige muziekbediening met behulp van de spraakbesturingssystemen van Amazon Alexa (nog niet in België en Nederland), Google Assistant en Siri.”

HEOS
De AVR’s uit de S-Serie zijn voorzien van ingebouwde HEOS-technologie. Muziek kan hiermee draadloos van uiteenlopende gratis en premium streamingsdiensten, zoals Spotify, Deezer, TuneIn, Sound Cloud, Tidal en meer, naar compatibele HEOS-apparaten worden gestreamd. De afstandsbediening heeft de interactie met elektronica veranderd en spraakbesturing heeft een vergelijkbaar effect. De Google Assistant en Apple Siri spraakbedieningsassistenten kunnen worden gebruikt om het volume aan te passen, een nummer over te slaan en meer. Consumenten kunnen ook overal in huis draadloos van hun favoriete muziek genieten. Speel hetzelfde nummer in alle ruimten, of selecteer een ander nummer voor iedere verbonden ruimte via verschillende streamingsdiensten.

Setup Assistant
De Denon Setup Assistant neemt gebruikers mee door het stap-voor-stap installatieproces. Hierdoor zijn de AVR’s uit de S-Serie eenvoudig om aan te sluiten en snel klaar voor gebruik. Technici van Denon weten dat iedere ruimte zijn eigen akoestische uitdagingen kent. Daarom is de AVR-S650 voorzien van de hoogwaardige ruimtekalibratietechnologie van Audyssey waarmee de aangesloten luidsprekers en AV-receiver worden gemeten en worden afgestemd op iedere unieke omgeving. Dit zorgt voor een meeslepende audio ervaring. Ook aan de vinylliefhebber is gedacht. De AVR-S650 is voorzien van een phono-ingang voor de aansluiting van een draaitafel…

Info & prijzen
Denon AVR-S650H € 479,-
Denon AVR-S750H € 579,-
Denon AVR-S950H € 699,-
Denon, www.denon-hifi.nl

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Filmbeeldbewerking met Adobe Premiere Pro en After Effects
Archief Digital Movie 127-2019 De zogenaamde postproduction, het achteraf bewerken van opgenomen videobeelden kan zowel ...