Samsung WAM750

Design en gemak komen samen in Samsungs Home Entertainment line-up

Redactie Nieuws

Design en techniek zorgen samen voor een easy-to-enjoy entertainment experience in je hele huis
Samsung kondigt op electronicabeurs CES in Las Vegas een compleet nieuwe line-up van audioproducten aan. De producten zijn allemaal gericht op het vergroten van de entertainment experience in je hele huis. Het design van de Multiroom speaker biedt een breed scala aan keuzemogelijkheden qua plaatsing. Het past perfect in een hoek en kan ook verticaal of horizontaal worden geplaatst. Het Wireless Audio Multiroom System is beschikbaar vanaf het tweede kwartaal en leverbaar in zwart en wit.

“Met het Wireless Audio Multiroom System vergroot Samsung de mogelijkheden om in iedere ruimte van je huis te genieten van superieur geluid,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Productmanager TV/AV van Samsung Nederland. “De draadloze Multiroom technologie wordt in 2014 verkrijgbaar in Wireless Audio Multiroom speakers, onze flagship soundbar, Blu-ray speler en Home Theater System oplossingen.”

Vergroot je muziek-experience met het Samsung Wireless Audio Multiroom speaker systeem
Met het Samsung  Wireless Audio Multiroom speaker systeem geniet je als muziekliefhebber van draadloos  entertainment in je hele huis. De M5 en M7 speakers kunnen op zichzelf staand worden gebruikt of in combinatie met de Samsung Hub (WAM250).

Door eenvoudige plug-and-play verbind je de Multiroom speaker of de optionele Samsung Hub eenvoudig met een router. Inpluggen, de gratis app downloaden. Zo bedien je zonder inspanning de verschillende speakers en audiobronnen met je smartphone of tablet.

Tijdens CES worden de volgende producten geïntroduceerd:

  • De M5 en de M7 speakers van het Wireless Audio Multiroom System kunnen losstaand worden gebruikt of draadloos in samenspel met andere Samsung producten. Zo creëer je je eigen audio home system.
  • De Samsung Sound Bar en Sound Stand zijn even stijlvol als veelzijdig. Rijke en heldere surround sound en indrukwekkende deep bass performance. Je leefruimte wordt efficiënt benut door het innovatieve en elegante design met ultra-slim technologie.
  • Het Samsung Blu-ray Home Theater System HT-H7750WM is een one-of-a-kind kanaalsysteem met 9.1 kanalen. Dit komt door de exclusieve integratie van de DTS Neo: Fusion II codec. Carbon Nano Tube speakers bieden in samenspel met de Vacuüm Tube Digital Amplification een warm en natuurlijk geluid dat tegelijk krachtig en helder is.

Samsung soundbars – verrijkt TV sound met elegante low-profile hardware
De HW-H750 Soundbar van Samsung versterkt je home entertainment letterlijk met 320W aan groots geluid. De combinatie van een warm en natuurlijk analoog geluid en de nieuwste digitale audiotechnologie maakt de HW-H750 met zijn slanke design de ideale compagnon van een TV. Deze Sounbar gaat perfect samen met de Wireless Audio-Multiroom speakers. De HW-H750 Soundbar wordt eind april verwacht en is leverbaar in zwart en zilver.

De HW-H600 Samsung Ultra-slim Sound Stand is ontworpen om te worden gebruikt bij 32-inch tot 55-inch TV’s. De Sound Stand biedt met de Multi-direction technologie een rijke 4.2-channel sound in een low-profile (1.4”) design. Het is de perfecte metgezel van een TV. De HW-H600 Samsung Ultra-slim Sound Stand wordt begin april in Nederland verwacht.

Zowel de Soundbar als de Sound Stand zijn makkelijk en gebruiksvriendelijk, zonder problemen zorgen ze voor een draadloze verbinding met je TV. Ze ondersteunen de TV Sound Connect feature van Samsung, die de TV output regelt via Bluetooth.

Het HT-H7750WM Home Theater System – High-Definition Sound voor High-Definition TV
Het HT-H7750WM Home Theater System is een knaller op het gebied van home entertainment. In samenwerking met de digitale audio-ontwikkelaar DTS is Samsung het enige electronicamerk voor consumenten dat de nieuwe DTS Neo aanbiedt: Fusion II codec versie 2014. Deze state-of-the-art technologie creëert 9.1 channel output door 2.1 of 5.1 bronmateriaal te interpoleren en dat om te zetten in een ongekende luisterervaring. Stel je het geluid van naderende helikopters voor, ze vliegen over en verdwijnen achter je – met de HT-H7750WM Home Theater System is het alsof je er pal onder staat.

De versterker van de HT-H7750WM biedt het beste van twee werelden: de warmte van analoge buizenversterkers gecombineerd met de kracht en efficiëntie van digitale versterking. Een natuurlijk en vol geluid met vrijwel geen vervorming.

De Blu-ray speler van de HT-H7750WM heeft Samsungs gepatenteerde UHD Upscale processor aan boord die zorgt voor levensechte beelden in levendige kleuren. De resolutie van de HT-H7750WM is twee keer zo hoog als die van een standaard 1080p video. Daarnaast is hij in staat om content in standard-definition en high-definition op te schalen naar Ultra-High Definition (UHD) – vier keer de resolutie van 1080p – waarmee het compatibel wordt met UHD TV’s. Deze UHD upscaling betekent ook dat je klaar bent voor de volgende generatie televisiekijken als je in het bezit bent van de HT-H7750WM.

Elektronicabeurs 2014 International CES vindt plaats van 7 tot en met 10 januari 2014 in Las Vegas. Meer info: klik hier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Prijswinnaars, 1e prijs
Prijswinnaars stemming DM awards
Nogmaals hartelijk dank voor het uitbrengen van uw stem! Onderstaand de winnaars van de stemming ...