Dronewijzer.nl

Redactie Nieuws

Vanaf eind dit jaar zijn alle Europese dronepiloten wettelijk verplicht om een certificaat te halen, vanaf 249 gram dronegewicht. European Drone Academy helpt Europese dronepiloten met het naleven van de nieuwe, ingewikkelde regels en lanceert daarom een interactieve tool waarmee gebruikers binnen enkele stappen te weten komen welk certificaat ze nodig hebben om te mogen (blijven) vliegen met hun drone. Immers: hoe meer mensen zich bewust worden van de nieuwe regels, hoe veiliger het Europees luchtruim.
European Drone Academy, uitgever van leerboeken, praktijk- en theorietraining rondom onbemande luchtvaart voor drone-professionals en het MBO, lanceert de selectie-tool Dronewijzer.nl. Hiermee wordt in enkele stappen duidelijk welk certificaat je vanaf eind dit jaar verplicht moet hebben als Europees dronepiloot.
Voor bedrijven in de dronesector biedt dronewijzer.nl een partnerprogramma aan waarbij dronescholen, het regulier onderwijs en dronewinkels deze selectie-tool voor hun klanten/studenten kunnen inzetten. Daarbij kan dan een, bij het gekozen certificaat passende, drone of (MBO) opleiding aangeboden worden door de partner aan de student of klant. Het partnerprogramma is volledig kosteloos.
European Drone Academy, www.dronewijzer.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Vegas Movie Studio: voor een bescheiden budget
Bijna iedereen maakt tegenwoordig wel video’s. Met de smartphone, actioncam, camera of webcam. Of het ...