DVDO Air 2K en DVDO Air 4K

Redactie Nieuws

NHeb je geen mogelijkheden om een lange HDMI kabel te trekken naar het scherm of de projector? Bijvoorbeeld omdat het niet meer mogelijk is om een kabel door het plafond aan te leggen. Hier zijn nu van het merk DVDO heel handige oplossingen voor.
Hoe werkt dit? Dit systeem bestaat uit een draadloos HDMI zendertje wat je aansluit op je laptop of bijvoorbeeld op de uitgang van de AV receiver. De bijbehorende draadloze HDMI zender sluit je aan met een korte HDMI kabel op de ingang van de projector of het scherm. Het HDMI signaal wordt nu draadloos verstuurd vanaf de bron naar het display zodat het beeld hierop wordt weergegeven zonder dat er een lange HDMI kabel nodig is.
Deze opvolgers voor de populaire Air3C van DVDO is er nu in twee verschillende versies leverbaar: De DVDO Air 2K (€ 269,-), geschikt voor het overbrengen van full HD 1080p videosignalen. De DVDO Air 4K (€ 449,-), deze versie kan video overbrengen op de hoogste kwaliteit in een resolutie tot UHD 4K.
KlankBart, www.klankbart.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Epson EH-TW7400, EH-TW9400, EH-TW9400W PRO-UHD-projectoren
Epson heeft een drietal nieuwe thuisbioscoopprojectoren voor filmliefhebbers geïntroduceerd die veel belang hechten aan een ...