Samsung galaxy k zoom

Een camera voor selfies: Samsung Galaxy K zoom

Redactie Nieuws

Bent u zoekende naar een compact camera en smartphone ineen? Samsung brengt de Galaxy K zoom op de markt; een combinatie van de Galaxy S5 en een compactcamera. Er is een Selfie Alarmfunctie, waarmee eenvoudig en snel selfies en andere portretten vastgelegd kunnen worden.

De perfecte selfie? Tik op de display waar u uzelf wilt hebben, draai de K zoom om en het piep-alarm geeft aan dat u goed richt; de foto wordt vervolgens automatisch gemaakt. Door de perfecte connectiviteit van het device hebt u uzelf vervolgens heel snel gedeeld met vrienden en familie. Hetzelfde geldt uiteraard voor al die andere foto’s en filmpjes die u met de K zoom maakt. Of maak altijd scherpe foto’s van uw spelende (klein)kinderen met de Focus Tracking-functie.

De Galaxy K zoom heeft een slank en chique design en ligt lekker in de hand. De professionele lens zit fraai verwerkt in het ontwerp en schuift in no-time tevoorschijn. Vanzelfsprekend is al het goede van de Galaxy S5, zoals razendsnelle connectiviteit en fitnessfunctie S Health 3.0, in de K zoom gewoon bewaard gebleven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Adobe creative cloud
Vernieuwingen bij de Adobe Creative Cloud
Adobe zet de Creative Cloud-innovatie voort met het uitbrengen van 14 nieuwe versies van CC ...