Een nieuwe tassenlijn

Redactie Nieuws

Transcontinenta kondigt een nieuwe tassenlijn voor outdoor liefhebbers aan. Avontuurlijke fotografen hebben een tas nodig die net zo vertrouwd is met de elementen als zijzelf. Met zijn robuuste materialen en doordacht ontwerp, beschermen de nieuwe Mindshift Gear PhotoCross slingtassen de apparatuur van elke fotograaf bij iedere fototrip onder de meest erbarmelijke omstandigheden. De nieuwe PhotoCross is gebouwd om de elementen te weerstaan én toch ook comfortabel genoeg om lange dagen in het veld te dragen. Deze nieuwe slingtassen zijn uitermate comfortabel bij het klauteren over ruig terrein en bieden altijd een snelle toegang tot de camera uitrusting wanneer een fotomoment zich voordoet. De PhotoCross tassen zijn voorzien van weerbestendige ritsen en gemaakt van slijtvaste materialen. Daarnaast hebben ze een draagsysteem voor een statief of jas.
De Mindshift PhotoCross is leverbaar in twee formaten en kleuren, met fel oranje of steenkool grijze accenten. In de  PhotoCross 10 (€ 129,95) past een DSLR, zonder grip, met één of twee objectieven plus een 10” tablet, of een mirrorless camerabody en drie tot vijf objectieven, plus een 10” tablet. In de PhotoCross 13 (€ 149,95) past een DSLR, zonder grip, met twee tot vier objectieven, inclusief een 70-200mm f/2.8 en bijvoorbeeld een 13” Macbook.
Transcontinenta, www.transcontinenta.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Nieuwe full-frame E-mount groothoeklenzen
Sony heeft twee aanvullingen op zijn groeiende assortiment full-frame lenzen voor het E-mount camerasysteem aangekondigd. ...