FWD, uitgever van media over consumentenelektronica, overgenomen door 360 Publishing

Redactie Nieuws

FWD, uitgever van diverse media waaronder FWD Magazine, SmarthomeMagazine.nl en HomecinemaMagazine.nl, is overgenomen door 360 Publishing. Met een nieuwe visie en strategie, en meer focus op de lezer wil 360 Publishing van FWD een nog completer, herkenbaarder en betrouwbaarder lifestyle platform voor consumentenelektronica maken.

FWD is sinds 1 juli in handen van 360 Publishing B.V., opgericht door Rene van der Geld, Ivo van den Broek en Martijn Chel. Van der Geld en Van den Broek maken al heel wat jaren naam met printuitgaven als Music Emotion, Home Emotion, Digital Movie en Media Detail. Zij zien met de aankoop van FWD veel potentie om de consument die lifestyle-gericht zoekt naar elektronicaproducten nog beter te bereiken, en vooral nog beter te informeren en adviseren. Met hun jarenlange ervaring in het vakgebied willen ze fabrikant en consument dichter bij elkaar brengen en één dynamisch en veelzijdig platform creëren waarin de lezer centraal staat.

Chel is oprichter van de websites die onder FWD vallen en reeds tien jaar verantwoordelijk voor alle content. Hij zal zich ook nu als hoofdredacteur richten op de contentcreatie binnen de verschillende platformen, in de vorm van zowel tekst als video. Chel wil met FWD één dynamisch platform neerzetten waar de lezer terecht kan voor alles op het gebied van consumentenelektronica.

Doel

Het doel van 360 Publishing is om FWD als een veelzijdig platform voor consumertech in de Benelux op de kaart te zetten. Met een 360 graden-aanpak zet FWD in op video, social media, online content en een gevarieerd aanbod in print. De combinatie van deze verschillende onderdelen maakt dat FWD de geïnteresseerde consument via verschillende wegen kan bereiken, en dus op verschillende platformen die elkaar aanvullen van informatie kan voorzien. FWD zal zich de komende tijd meer gaan richten op de lifestyle-kant van de consumentenelektronicamarkt, met focus op vergelijkende tests, achtergrondverhalen, speciale thema’s, innovatieve projecten, interviews en artikelen over onderwerpen die niet direct over producten gaan maar wel interessant zijn voor de consument die van elektronica houdt. Natuurlijk blijft FWD ook het belangrijkste nieuws verslaan en uitgebreide reviews van de nieuwste producten publiceren.

FWD is hét lifestyle platform voor consumentenelektronica in de Benelux. Onder de FWD-vlag vallen onder meer HomecinemaMagazine.nl, SmarthomeMagazine.nl, TabletsMagazine.nl, WearablesMagazine.nl, FWDmagazine.be en FWD Magazine.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Kogelwond: doe het zelf! Gruwelijk echt!
Archief Digital Movie 126-2019 Een gruwelijke kogelwond in het hoofd en bloed dat daar na ...