Samsung Galaxy Note 3

Geef je levensverhaal vorm met Samsung GALAXY Note 3

Redactie Nieuws

De Samsung GALAXY Note 3 is de nieuwe toevoeging aan deNote-lijn. De Samsung GALAXY Note 3 maakt het dagelijks leven leuker. Ook biedt het allerlei innovatieve mogelijkheden waardoor je je belevenissen direct kunt delen, op de manier die jij wilt. De Samsung GALAXY Note 3 heeft een groter en beter beeldscherm. Dat zorgt niet alleen voor een perfecte kijkervaring, maar ook voor nóg prettiger multitasken.

“We introduceerden de eerste GALAXY Note in 2011. Daarmee lanceerden wij een compleet nieuw type ‘smart device’. Het onmiskenbare succes van de GALAXY Note sterkte ons in de overtuiging dat consumenten betere functies op hun smart devices willen die hun leven verrijken,” zei JK Shin, CEO en President van de IT & Mobile Division van Samsung Electronics. “De Samsung GALAXY Note 3 is krachtig en stelt mensen in staat hun levensverhaal te vertellen en hun passies te delen. Of dat nu over werk gaat, hobby’s of belevenissen.”

GALAXY Note 3: perfecte balans tussen power en design

De Samsung GALAXY Note 3 heeft een groter (5.7 inch) full HD Super AMOLED scherm en combineert dat met een slanker (8.3 mm) en lichter (168 g) design. De batterij (3,200 mAh) is krachtiger en gaat langer mee. De Note 3 is uitgerust met een 13 megapixel camera aan de achterzijde met Smart Stabilization en CRI LED flash. Daardoor kun je opvallende gebeurtenissen vastleggen, zelfs als er weinig licht is. Met 3GB RAM aan boord levert de GALAXY Note 3 snelle en krachtige prestaties.

Bovenop al die technologische verbeteringen heeft de Samsung GALAXY Note 3 een premium look and feel met een zachte achterzijde met een subtiel reliëf en een verfijnd stiksel. De Samsung GALAXY Note 3 komt uit in de kleuren Jet Black en Classic White. Door de verwisselbare back covers in vele kleuren kun je de Note 3 bovendien helemaal naar je eigen smaak aankleden.

Met de Click S Pen wordt het leven eenvoudiger, sneller en spannender

Met de S Pen wordt het maken van aantekeningen opnieuw uitgevonden. De S Pen is de perfecte link tussen jou en je telefoon. Maak er slim gebruik van en je dagelijks leven wordt makkelijker. Als je op de S Pen button klikt, verschijnt Air Command op het scherm met vijf handige functies. Met Air Command hoef je niet langer tussen schermen te switchen, commando’s te onthouden of verschillende menu’s te raadplegen.

Air Command geeft toegang tot de volgende vijf functies:

Met Action Memo maak je een handgeschreven notitie die automatisch wordt omgezet naar opgemaakte inhoud. Met Action Memo kun je o.a.: direct opbellen, contacten toevoegen, een adres op een kaart opzoeken, op internet zoeken, een taak op een to-do lijst zetten.

Met Scrapbook kun je je content organiseren. Interessante content uit bronnen, zoals internet, YouTube en Gallery, verzamel je op één plek in Scrapbook, zodat jij alles in één oogopslag kunt bekijken.

Met S Finder kun je uitgebreid naar content zoeken, ongeacht het type. Door keywords of filters – zoals datum, plaats en type content – in te voeren, worden gerelateerde documenten, gebeurtenissen en conversaties doorzocht en op één plek verzameld.

Dankzij Pen Window kun je de S Pen niet alleen gebruiken om tekeningen en aantekeningen te maken, maar ook om een klein applicatie-window te openen voor een echte ‘multitasking-experience’. Je tekent een window  –  grootte en plek maakt niet uit –  waarin je direct een applicatie start.

Met de nieuwe S Note schrijf, organiseer, bewerk en zoek je notities heel gemakkelijk. De nieuwe S Note kan ook worden gesynchroniseerd met Evernote of een Samsung account. Daarnaast heb je nu vanaf verschillende apparaten toegang tot S Note, dus bijvoorbeeld ook vanaf je laptop.

Groter beeldscherm biedt meer mogelijkheden en intensere ervaring

De Samsung GALAXY Note 3 heeft een groter beeldscherm met een afmeting van 5,7 inch. Het Full HD Super AMOLED scherm is perfect voor het bekijken van Full HD filmpjes. Ook het lezen van magazines en e-books is prettiger dankzij de toegenomen helderheid.

My Magazine verzorgt persoonlijk nieuws, sociale media en entertainment. De functie is samen met Flipboard ontwikkeld en geeft een gevoel alsof je je eigen magazine doorbladert. Met de Samsung GALAXY Note 3 is multitasken nóg prettiger.

Dankzij Multi Window switch je naadloos tussen applicaties, zonder een venster te sluiten of een nieuwe pagina te openen. Ook kun je een applicatie op hetzelfde moment in twee windows gebruiken. Dat is bijvoorbeeld handig als je het nieuws wilt lezen en tegelijkertijd een zoekopdracht op internet wilt doen.

Videosharing is een uitbreiding op Group Play. Group Play is geïntroduceerd op de GALAXY S4 en maakt het mogelijk om dezelfde muziek als je vrienden af te spelen, samen te gamen en documenten te delen. Met videosharing kun je nu ook filmpjes delen en die samen met je vrienden bekijken.

Tot slot kun je met Find My Mobile de GALAXY Note 3 onklaar maken als je deze kwijt bent. Je kunt de instellingen van de smartphone terugzetten naar de fabrieksinstellingen en op afstand je gegevens verwijderen.

GALAXY Gear, de slimme partner van de GALAXY Note 3

De GALAXY Gear is tegelijkertijd met de Samsung GALAXY Note 3 aangekondigd. Met de GALAXY Gear kun je volledig in het moment leven en toch precies weten wat er bij anderen gebeurt. Want je blijft verbonden met je GALAXY Note 3. De GALAXY Gear informeert je over binnenkomende berichten en geeft snelle previews van nieuwe sms’jes, e-mails en al het andere dat afkomstig is van je GALAXY Note 3.  De Samsung GALAXY Note 3 met 32 GB opslagruimte is vanaf eind september in Nederland verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 749,-, inclusief BTW.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Toshiba maakt Ultra HD-tv betaalbaar
Toshiba Consumer Products komt als eerste met een zeer betaalbare Ultra HD-tv de M9. Uniek ...