Geheel nieuwe Denon 800NE-serie

Redactie Nieuws

Denon introduceert de geheel nieuwe 800NE-serie waarin hoogwaardige technologieën worden gecombineerd met de allernieuwste functies om subliem geluid en gebruiksgemak te bieden. De PMA-800NE versterker (Ä 499,-) profiteert van al het werk dat aan de ontwikkeling van Denons high-end PMA-2500NE is voorafgegaan om hoogwaardige audiokwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs aan te bieden. De Single-Push-Pull-versterkerschakeling van Denon zorgt voor 85 Watt (4 Ohm) output per kanaal en biedt buitengewone geluidskwaliteit waarbij het hoge vermogen met zorg wordt uitgebalanceerd voor een opvallende dynamiek met verfijnde muzikale details.
De DNP-800NE netwerkaudiospeler ( 499,-) kan bestanden afspelen die op uw thuisnetwerk staan opgeslagen en opent een hele wereld aan streaming en online muziek, met diensten zoals Spotify, Napster, SoundCloud, Deezer, Tidal, TuneIn Internetradio en meer. Beluister muziek vanaf draagbare apparaten via draadloze Bluetooth of Apple’s AirPlay 2-verbinding. Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie kan de DNP-800NE gecombineerd worden met andere apparaten die HEOS ondersteunen, zoals draadloze speakers en vele Denon-componenten.
De DCD-800NE cd-speler ( 399,-) heeft dezelfde Denon Advanced AL32 Processing Plus als de DNP-800NE en kan daarom zowel cd- als high-res audio optimaal tot zijn recht doen komen.
www.denon-hifi.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Ondertitels zelf maken Deel 2: de juiste taal en snelheid
Archief Digital Movie 122-2018 Ondertitels maken doe je niet zomaar. Je moet met een aantal ...