IIyama XUB2790HS

IIyama introduceert nieuwe XU-series

Redactie Nieuws

IIyama heeft een compleet nieuwe serie toegevoegd aan de monitor-line-up. De nieuwe XU-series is voorzien van een IPS-paneel waardoor u gegarandeerd een uitstekende beeldkwaliteit hebt. Ook onder een hoek.

IIyama XUB2790HSIIyama biedt nu drie modellen aan: een 21,5″-model, een 23″-variant en tenslotte een grote versie van 27″. Alle drie de monitoren zijn voorzien van een AH-IPS-paneel en een led-backlight. Het paneel beschikt over 1920 bij 1080 pixels (Full-HD) en heeft een responstijd van 5ms. Wat vlot genoeg is voor video-bewerking. Of de responstijd grey to grey of white to black gemeten is, durven we niet te zeggen.

IIyama geeft een paneelcontrast op van 1000:1 en een helderheid van 250 candela. Dat is helder genoeg voor comfortabel werken onder veel omstandigheden.

Flexibel

Op gebied van aansluitingen is er voldoende keuze: DVI, VGA en tenslotte HDMI. Geen displayport helaas, maar gezien de prijs – geruchten gaan dat de 23″ onder de 200 euro moet gaan kosten – is dat niet heel gek. Wat u namelijk wel krijgt is een hoogteverstelbare voet en maar liefst drie jaar garante. En dat zien we lang niet altijd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
lens iDevice
Voorzetlenzen voor Apple iDevices
De mobiele telefoon, en zeker de smartphone, blijft nooit thuis. Zeker niet tijdens een vakantie ...