IIyama T3234MSC-B3X

IIyama komt met 32-inch ProLite touchscreen

Redactie Nieuws

IIyama ziet wel brood in schermen die je kan aanraken. Of beter gezegd: schermen die aanraakgevoelig zijn en daardoor geschikt voor het bedienen van een apparaat. Denk aan een pc. Het heeft een nieuw model aangekondigd: de T3234MSC-B3X. Een lange naam voor een model met een diameter van 32-inch en een mogelijkheid om 30 aanraakpunten tegelijk te registreren.

Nu is de meest opvallende eigenschap natuurlijk het feit dat het scherm uw aanrakingen registreert en doorstuurt naar een gekoppeld apparaat. Echter, er valt meer te zeggen over de nieuwe creatie van IIyama. De T3234MSC-B3X beschikt namelijk over een AMVA LED-display. En dat zorgt weer voor een prachtig plaatje (volgens IIyama). En natuurlijk een prima inkijkhoek, wat prettig is als u met meerdere personen naar dit scherm wilt kijken.

Digital Signage

IIyama meldt dat het nieuwe touchscreen beschikt over een edge to edge glass cover. En nog wel 7H scratch resistant. Een soort ‘gorilla glass’ wat fabrikanten ook vaak gebruiken bij smartphones en tablets. Mede daardoor is de Nieuwe ProLite geschikt voor publieke situaties als digital signage. Of wat te denken van gaming of winkels die klanten de mogelijkheid willen geven in store wat te kopen?

Specificaties IIyama T3234MSC-B3X

Schermdiagonaal: 32-inch
Paneel: AMVA3
Touch: projectief capacitief
Aanraakpunten: 30
Resolutie: Full HD (1920 bij 1080)
Helderheid: 450 cd/m2
Inputs: DVI en VGA
Overig: RS232C control

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
yamaha_spotify_update
Yamaha update voor Spotify Connect
Goed nieuws voor wie een systeem van Yamaha bezit. Grote kans dat u een update ...