Introductie Lensbaby Sol 45 en Sol 22

Redactie Nieuws

Transcontinenta introduceert twee nieuwe unieke Lensbaby objectieven: de Lensbaby Sol 45 en de Lensbaby Sol 22. Twee objectieven in een volledig metalen behuizing voor selectief scherpstellen, dat een haarscherp cirkelvormig gebied van scherpte creëert, omringd door een mooie onscherpte en een gelijkmatige bokeh. Door het objectief te tilten, kan de gebruiker het onderwerp isoleren binnen de beelduitsnede om zo persoonlijke beelden vast te leggen die een unieke kijk op de wereld bieden. De ideale oplossing voor iedereen die wil starten met Lensbaby fotografie! Lensbaby maakt al jaren prijswinnende creatieve effect objectieven, optics en accessoires en komt nu met twee nieuwe objectieven in de line-up van hun verstelbare objectieven. De doelgroepen voor de nieuwe Lensbaby Sol 45 en Sol 22 ( 199,99):
1. Amateurs/ foto enthousiasts: jong of jong van geest, DSLR gebruiker met beperkte kennis of ervaring in de fotografie, maar wel graag wil leren, die behoefte heeft aan inspiratie, advies en ondersteuning, bijvoorbeeld een blogger, actief op Social Media en op zoek naar een nieuwe manier om op te vallen.
2. Prosumer: de ervaren fotograaf/fotografe, op zoek naar zijn of haar passie en stimulatie van eigen creativiteit, het vinden van een (nieuw) passie project of een manier om nieuwe uitdagende resultaten te verkrijgen.
3. Visual creatives: jongere visual artists die zichzelf niet identificeren als fotograaf, maar fotografie zien als een tool in hun tool kit, en die op zoek zijn naar een nieuwe creatieve manier om zich te uiten en hun eigen content te creëren.
Transcontinenta, www.transcontinenta.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
De vele mogelijkheden van HDMI
HDMI is een standaard die al enkele jaren op de markt is en inmiddels dan ...