Introductie nieuwe Bowers & Wilkins 600 Series

Redactie Nieuws

Het Britse audiomerk Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 600 Series. De zesde reeks audioproducten van de 600 Series levert volgens de fabrikant adembenemende geluidsprestaties en hoogwaardige kwaliteit door vooruitstrevende technologie en design.

De nieuwe Bowers & Wilkins 600 Series reeks bestaat uit vier luidsprekers en bijpassende subwoofers die zijn uitgerust met diverse verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Zo geniet je zowel van alle muziek uit je platencollectie als wel het ervaren van de ultieme home theatre ervaring. “De 600 Series is de perfecte instap in de Bowers & Wilkins hifi-audio-ervaring. John Bowers’ missie om de beste geluidskwaliteit te leveren en nieuwe standaarden in audioprestaties te creëren komt tot uitdrukking in deze nieuwe reeks.” – Richard Campbell, Chief Revenue Officer bij Bowers & Wilkins.

Continuum Cone-driver
De verbeterde kwaliteit van de nieuwe 600 Series komt naar voren door de integratie van technologieën die eerder zijn toegepast in de Diamond-reeks, het vlaggenschip van Bowers & Wilkins. De nieuwe reeks is uitgerust met het gepatenteerde Continuum materiaal, voor een ongekende transparantie en precisie in het middenbereik.
De nieuwe 600 Series biedt een vernieuwde versie van de Decoupled Double Dome Tweeter-technologie. Door deze technologie te combineren met de nieuwe Continuum drivers levert de 600 Series ongekende muziekprestaties voor een betaalbare prijs.

Opsomming
De nieuwe reeks is beschikbaar in Matte Black en Satin White en bestaat uit:
• 603: Het vlaggenschip en de grootste luidspreker in deze serie blinkt uit in geluid door de Decoupled Double Dome-tweeter, een FST drive-unit die gebruik maakt van de Continuum Cone plus twee basdrivers met papieren conus. ( 800 per stuk)
• 606: Deze compacte luidspreker kan op een stand of op een boekenplank worden geplaatst en levert een helder en puur geluid. Dankzij een krachtige basluidspreker heeft deze luidspreker genoeg vermogen voor de grotere woonkamers. ( 350 per stuk)
• 607: Ondanks het kleine formaat heeft de 607 een groot basbereik en is dit een volwaardige hifi luidspreker dankzij zijn 5-inch Continuum Cone-basedriver ( 265 per stuk)
• HTM6: Een slanke luidspreker speciaal voor het centerkanaal met een aanzienlijk vermogen en precisie, uitgerust met de Decoupled Double Dome-tweeter plus twee 5-inch Continuum Cone-drivers ( 529 per stuk)
• ASW610XP, ASW610 en ASW608: De reeks wordt compleet gemaakt door drie uitzonderlijke subwoofers en leverbaar in nieuwe afwerkingen die passen bij de nieuwe serie ( 1100 per stuk), ( 600 per stuk) en ( 450 per stuk)

Meer informatie
Bowers & Wilkins, www.bowers-wilkins.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Sigma Cine-Lenzen: een prima investering!
Archief Digital Movie 122-2018 Cine-objectieven, dat wil zeggen lenzen met bioscoopkwaliteit, zien gevorderde amateurs en ...