ISAW Extreme Press_640

ISAW EXtreme action camera, onvoorstelbare hoge beeldkwaliteit!

Redactie Nieuws

De nieuwe ISAW EXtreme biedt de nieuwste en allerbeste features die je maar kunt bedenken voor een action camera. De EXtreme combineert extreme compactheid met een ongekend hoge high-definition video- en fotokwaliteit. Zo is de ISAW EXtreme niet alleen geschikt voor gebruik tijdens allerlei sporten, maar vooral ook voor professionele toepassingen binnen de film- en tv-industrie.

Deze top camera van ISAW is gevormd rond een 8-asferische glaselementen F/2.4 haarscherpe lens met daarachter een 12 Megapixel Sony Exmor® beeldsensor die samen voor overtreffende beeldprestaties zorgen, zelfs bij weinig licht. Of het nu gaat om een indoor opname of een opname bij maanlicht, de nieuwe ISAW EXtreme garandeert opnamen met aanzienlijk meer detail, minder ruis en een perfecte belichting. De eerder dit jaar uitgebrachte ISAW Ace was al een action camera met marktovertreffende beeldprestaties, met de nieuwe ISAW EXtreme heeft ISAW zichzelf overtroffen.

Op het gebied van video biedt deze top camera FullHD 1080p opnames op 60fps, 720p op 120fps en WVGA (480p) op maar liefst 240 beelden per seconde (fps), zodat je slow motion video’s kunt maken met een zeer soepele beweging. De EXtreme heeft een Time Lapse Video-functie om een voorwerp of scène die langzaam verandert op te nemen en heeft ook een Burst-modus die opeenvolgend 11 12MP foto’s in 1 seconde kan maken. De ISAW EXtreme biedt, met dank aan de uitzonderlijke lens, een onvoorstelbare hoge beeldkwaliteit met levendige en warme kleuren. Het is amper voor te stellen dat dit supercompacte camcordertje een dergelijk hoog niveau van beeldkwaliteit weet te produceren.

Onder water geldt dat hoe dieper je gaat, hoe blauwer alles wordt. Dit komt doordat water alles aan de rode zijde van het lichtspectrum absorbeert. De EXtreme heeft daarom een Aqua Mode die automatisch het verlies aan kleur compenseert om levendige beelden te krijgen, zelfs op grote diepten. De EXtreme bestaat uit een stevige body en heeft een solide behuizing die niet alleen waterdicht is tot 60m, maar de camera ook beschermd tegen stoten tijdens heftige activiteiten.

De kleine 82gram wegende camera is ondanks zijn supercompacte formaat zeer gebruiksvriendelijk. Het geïntegreerde 2” LCD-scherm en WiFi bieden je een zeer makkelijke en ergonomische manier om de camera te bedienen en maken dit een action camera waar iedereen mee overweg kan.
Je hoeft geen dure extra’s te kopen, het zit allemaal al bijgeleverd en ingebouwd in deze camera! Via het LCD-scherm en overzichtelijk menu kun je snel en gemakkelijk jouw camera richten, video’s terugkijken en instellingen veranderen. Via WiFi en een telefoon of tablet wordt het mogelijk gemaakt om de camera te bedienen wanneer deze op een onbereikbare plaats is gemonteerd. Ook kan er met de optionele WiFi afstandsbediening 9 camera’s tegelijk bediend worden en wordt er live camera status info in het scherm weergegeven. De kleine ISAW EXtreme heeft zelfs een micro HDMI-poort, zodat je hem direct kunt aansluiten op een tv en je films kunt delen op het scherm. En externe microfoons? Die sluit je eenvoudig aan op de mini USB aansluiting van de camera.

Al het gemak en het beste van een action camera in één!
De ISAW EXtreme is een absolute action-camera-topper en met zijn prijs van €299,95 is hij meteen zeer scherp geprijsd en wordt hij bomvol accessoires geleverd. Accessoires waar je bij zijn concurrenten al gauw meer dan 150 euro extra kwijt bent
De ISAW EXtreme is per direct leverbaar. Voor meer informatie over deze ISAW camera en leverbare accessoires kunt u terecht bij de betere camera speciaalzaken of Benelux importeur DPM-International ([email protected] / +31597613000).

In de verpakking zit
1x ISAW EXtreme camera
1x Li-ion Accu
1x Waterdichte Behuizing (-60m)
1x Open Frame Behuizing
1x Tripod Bevestiging
2x Vlakke Helmbevestiging 3M
1x Gebogen Helmbevestiging 3M
1x Surf-Board Bevestiging 3M
3x 90 Graden Connector
1x Korte Connector
1x Lange Connector
1x USB Kabel
1x Handleiding

Enthousiast over dit product? Koop dit product.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Groothoek set 02_640
Vakantiegadgets: Voorzetlenzen voor de iPhone
De mobiele telefoon, en zeker de smartphone, blijft nooit thuis. Zeker niet tijdens een vakantie ...