Lensbaby Composer Pro II met Edge 35mm Optic: op zoek naar een wijder brandpuntsafstand

Redactie Nieuws

Transcontinenta introduceert een nieuwe toevoeging aan de Lensbaby Edge Optic range. De Lensbaby Composer Pro II met Edge 35mm Optic is straks beschikbaar voor gebruik op Canon EF, Nikon F, Sony E, Fujifilm X en Micro 4/3 camera’s. De Edge 35mm Optic is daarnaast ook los verkrijgbaar voor iedereen die al een Lensbaby Composer Pro of Composer Pro II body bezit.
De Lensbaby Composer Pro II met Edge 35 Optic is een 35mm f/3.5 kantelbare lens ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een wijder brandpuntsafstand om unieke in-camera opnames te maken met een smalle strook van hoge beeldscherpte en details. Door dit objectief te tilten, kunnen fotografen de strook van scherpte plaatsen op zowel een object op de voorgrond, √°ls op de achtergrond! En dit alles omgeven door een zeer vloeiende onscherpte. Dit in-camera effect helpt beeldkunstenaars om hun verhaal op een ongebruikelijke manier te kunnen vertellen en weergeven.
De Lensbaby Composer Pro II draait en kantelt op een gladde metalen bal en biedt een snelle en intu√Įtieve manier om te wisselen tussen traditionele ‚Äėrechte‚Äô objectief foto‚Äôs en tilt fotografie. Door de lens omhoog of omlaag te kantelen ontstaat een horizontaal, verticaal of diagonaal vlak van scherpte. Na het instellen van de gewenste kanteling beweegt de scherpstelring het vlak van scherpte door het beeld. Van de ene naar de andere kant van het opnamebeeld.
Transcontinenta, www.transcontinenta.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Canon XF705: treffend voorbeeld van de nieuwe camcordergeneratie
Archief Digital Movie 125-2019 Wie dacht dat het doorontwikkelen bij camcorders nu wel zo ongeveer ...