LG 27-inch UltraFineTM 5K Display (model 27MD5KL: speciaal voor Apple

Redactie Nieuws

LG Electronics introduceert een nieuwe 27-inch UltraFineTM 5K Display (model 27MD5KL). Samen met LG’s 24-inch UltraFine 4K Display (model 24MD4KL) biedt LG consumenten twee hoogwaardige monitoren die speciaal zijn ontworpen voor de nieuwste Apple producten. De LG UltraFine 5K is ontworpen om de productiviteit te verhogen en het display biedt krachtige, veelzijdige prestaties en de nieuwste aansluitmogelijkheden. Dankzij de ondersteuning voor Thunderbolt 3 en USB Type-C is de monitor een ideale aanvulling op de nieuwste Mac Notebooks, desktops en de iPad Pro. Met de 5K-monitor van LG kunnen gebruikers een veelzijdig Mac-werkstation met video, audio en gegevensoverdracht configureren via één enkele kabel. Dankzij het 94 Watt vermogen kan de UltraFine 5K ook elke USB-C host, zoals een Mac of iPad, opladen. De LG UltraFine 5K is ontworpen om de behoeften van creatieve ontwerpers, fotografen en videografen tegemoet te komen en is een fraaie breedbeeld-oplossing met nauwkeurige details en kleuren. Het beschikt over een P3-breed kleurengamma en een helderheid van 500-nits voor geoptimaliseerde beelden zonder kalibratie. De 218 pixels per inch (PPI) van de monitor resulteert in meer dan 14,7 miljoen pixels die levensechte beelden en haarscherpe tekst weergeven voor het bekijken van meerdere vensters en tools tegelijk. De ingebouwde camera, microfoon en stereo-luidsprekers zorgen voor een rijke multimedia-ervaring. LG UltraFine 5K is nu te koop via apple.com en in geselecteerde Apple winkels.
LG Electronics, www.lge.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Drie nieuwe prime objectieven: Tamron 20 mm F/2.8 Di III OSD M1:2 (Model F050), de 24 mm F/2.8 Di III OSD M1:2 (Model F051) en de 35 mm F/2.8 Di III OSD M1:2 (Model F053)
Transcontinenta heeft drie nieuwe prime objectieven aangekondigd voor Full-Frame Sony E-mount mirrorless camera’s: de Tamron ...