Luxe fotoboeken van de Fotofabriek

Redactie Nieuws

Jouw foto’s fraai opgemaakt en in een hardcover album? Dat is wel eens iets geheel anders dan zelf maar wat aanmodderen met plakalbums of een doorsnee online printservice. De Fotofabriek staat garant voor vakwerk dat indruk maakt. Of het nu voor jouzelf, een relatie of klant is: zij staan garant voor de hoogste kwaliteit, ondersteuning en ervaring waarbij het resultaat en de tevreden klant hoog in het vakvaandel staan!

De Fotofabriek biedt de volgende unieke fotoproducten: Fotoboeken, Kalenders, Agenda’s, Kaarten, foto’s op Canvas of Plexiglas en andere Wanddecoraties. In deze review pakken wij de fotoboeken er uit.

Natuurlijk moet je zelf wel eerst de foto’s schieten en een idee voor het thema hebben. Daarna biedt de Fotofabriek alle ondersteuning die je naar eigen wens en op maat nodig hebt. Zoals gebruikelijk is er ontwerpsoftware voor de lay-out van de pagina’s, intro en cover. Deze design editor is er naar keuze direct online of via een losstaand pakket (Pdf, Photoshop en Indesign) waarvan je het resultaat later apart instuurt. De gebruiksaanwijzing is duidelijk en voldoende uitgebreid. Ook zijn er tal van inspirerende voorbeelden beschikbaar. Kom je er niet uit dan biedt de vriendelijke klantenservice alle hulp die nodig is.

Verschillende keuzes

Bij de uitvoering van de luxe fotoboeken zijn er verschillende keuzes in meerdere papierformaten en liggend of staand. Met harde of zachte kaft of linnen rug. Ook een foto op de omslag en al of niet losbladig. Standaard een of meerdere foto’s per pagina en/of liggend doorlopend over twee pagina’s. Het album, gebonden/geplakt of met ringband. En het afdrukken zelf gaat glanzend of mat op kwaliteitsfotopapier. Je zegt het maar. De prijzen, voor de acties, zijn relatief gunstig en de albummaker bepaalt geheel zelf wat hij of zij straks snel ontvangt. Een prijscalculator geeft duidelijk inzicht in de kosten.

Tot slot…

Of het nu gaat om vakanties, speciale gelegenheden, verjaardagen, bruiloften of bij de geboorte van een baby. Leg je mooie herinneringen vast met zo’n luxe fotoboek van de Fotofabriek! Heel leuk om zelf creatief te maken en alles straks weer in alle pracht te herbeleven.

De Fotofabriek

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Sony FDR-AX43: nieuwe Handycam
Sony heeft een nieuwe 4K HandyCam aangekondigd met een ingebouwde Balanced Optical SteadyShot-technologie. Deze nieuwe ...