Magix Video deluxe: sneller, eenvoudiger en creatiever

Redactie Nieuws

Archief Digital Movie 124-2018
Het videobewerkingsprogramma Magix Video deluxe heeft eennieuwe basistechnologie gekregen voor meer snelheid, evenals veleworkflow-optimalisaties en nieuwe effectpakketten.

Met Video deluxe 2019 lanceerde Magix een nieuwe versie van de populaire videosoftware voor hobby filmers, waarmee zelfs grote videoprojecten nu eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd. Een uitgebreid effectpakket biedt ook tal van nieuwe creatieve gereedschappen voor ultieme filmervaringen.

Meer snelheid, meer creatieve vrijheid
Video deluxe krijgt met de update een krachtige nieuwe basistechnologie die zelfs veeleisende producties aan kan. Of het nu om een kleine video of een grote film gaat – in een mum van tijd kunnen indrukwekkende resultaten worden bereikt. Dankzij de volledige CPU-versnelling kunnen gebruikers nu eenvoudig vrijwel onbeperkte projecten maken met videobeelden met hoge resolutie tot 4K en een onbeperkt aantal effecten. Vereenvoudigde, goed doordachte workflows. De nieuwe Intel GPU-hardware versnelling zorgt ook voor snellere exportsnelheden.

Vereenvoudigde workflows
Tot de laatste film en zelfs daarna kunnen filmprojecten nu eenvoudig opnieuw worden ontworpen. Dankzij de nieuwe flexibele spoorhandling kunnen sporen nu volledig opnieuw worden gesorteerd, verwijderd of toegevoegd.Met het nieuwe bestemmingsspoor kunnen gebruikers video’s, effecten en muziek ook precies plaatsen waar ze willen, wat een aanzienlijke hoeveelheid tijd bespaart. Efficiënt en praktisch is de export van het nieuwe hoofdstuk. Voor de eerste keer kunnen afzonderlijke hoofdstukken worden geëxporteerd – en niet alleen het complete filmproject. Daarnaast is het gebruik van plug-ins en effectdialogen verbeterd. Deze zijn nu meer intuïtief geïntegreerd en daardoor veel eenvoudiger in gebruik.

Meer effecten en mogelijkheden
Video deluxe 2019 heeft twintig volledig nieuwe titels, die verkrijgbaar zijn via de geïntegreerde Video deluxe-store. Voor gebruikers van de premium-versie zijn deze volledig gratis dankzij de meegeleverde waardebon.Exclusief in Video deluxe Premium zijn er ook drie nieuwe effect-plug-ins: de reisroute-animatie Vasco da Gama in de nieuwste versie 11 HD Essential, plus de hoogwaardige effectovergangen van proDAD VitaScene V3 LE en een filmpakket voor originele filmische kleurafstemming met HitFilm Ignite Color: Cine (totale waarde: € 367,99).

Gratis updateservice
Vanaf nu kan het nieuwe HEIF-beeldformaat in Video deluxe worden geïmporteerd. Samen met de HEVC-import biedt het programma nu uitstekende media-ondersteuning voor de nieuwste iPhone-generatie. De heleVideo deluxe familie heeft ook een jaar gratis update service. Zo ontvangen gebruikers die nu kiezen voor de software, automatisch ook de komen de innovaties.

Prijzen
Video deluxe € 69,99
Video deluxe Plus € 99,99
Video deluxe Premium € 129,99

Magix, www.magix.com/nl/video/video-deluxe

2 Comments

  1. ik snap niet hoe mensen hier nog steeds interesse in hebben… elk jaar een update voor een hoop geld…. waarbij (mijn ervaring jaren geleden) een goed audio-onderdeel werd vervangen door een minder plus iets ‘nieuws”.
    Toen ben ik overgestapt naar fcpX van apple, krijg regelmatig updates (en niet alleen voor bugs of zo maar ook elke keer weer tal van zeer relevante vernieuwingen) en dat geheel geheel gratis. Terwijl het programma vrij weinig kost en gebruikt wordt door de BBC en grote filmstudio’s.

  2. FCPX behoort niet voor niets tot de top 4 van de NLE-software.
    Gebruik het zelf ook vaak.
    Maar iedereen zijn keuze, smaak en systeem.
    Uodates zijn en blijven een zaak van de leverancier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Nabewerking cruciaal bij Boer zoekt Vrouw: geluid bepaalt sfeer
Archief Digital Movie 124-2018Het geluid bepaalt voor een groot deel de sfeer van het populaire ...