PowerShot SX520 HS

Nieuw: Canon PowerShot SX520 HS en SX400 IS

Redactie Nieuws

Canon introduceert twee nieuwe bridgecamera’s: de PowerShot SX520 HS en PowerShot SX400 IS. Camera’s die volgens Canon ideaal zijn voor het vastleggen van beelden op zowel korte als lange afstand. Beide modellen hebben uiterst compacte behuizing en degelijke lenzen. Met 42x end 30x optische zoom zijn deze camera’s zonder meer flexibel inzetbaar.

De PowerShot SX520 HS heeft een 42x optische zoom. Met een 24mm groothoeklens biedt deze camera de flexibiliteit om uitgestrekte landschappen te fotograferen en de indrukwekkende maximale brandpuntsafstand van 1008mm stelt gebruikers in staat in te zoomen op details die zich op grote afstand bevinden.

PowerShot SX520 HS

De PowerShot SX520 HS heeft een verbeterde Zoom Framing Assist Auto-modus om de zoom automatisch aan te PowerShot SX520 HSpassen, zodat onderwerpen met een vooraf ingesteld formaat binnen het beeldveld blijven. De camera detecteert wanneer een onderwerp zich naar de rand van het beeldveld verplaatst en zoomt vervolgens automatisch uit om het onderwerp in beeld te houden. Zodra een onderwerp zich richting de camera beweegt, wordt ook vloeiend gezoomd om de afmetingen van het gezicht ongewijzigd te laten.

PowerShot SX400 IS

De compacte, lichtgewicht behuizing van de PowerShot SX400 IS bevat een lens met 30x optische zoom. Canon meldt dat het formaat compact genoeg is om de camera overal mee naar toe te nemen. De grote, comfortabele grip zorgt samen met een enorm brandpuntsbereik van 24-720mm dat het eenvoudiger is dan ooit om alle actie te fotograferen.

Beide modellen zijn snel genoeg om snel bewegende beelden scherp vast te leggen.

Beeldstabilisatie

PowerShot SX400 ISOm gebruikers te helpen hun fotografische mogelijkheden te verbreden en onder uiteenlopende omstandigheden te fotograferen, zijn beide camera’s uitgevoerd met Canon’s Optical Image Stabilizer met Intelligent IS-technologie.

Intelligent IS analyseert het beeld en zorgt vervolgens dat de beeldstabilisatie automatisch wordt aangepast aan een van de acht verschillende scènes. Met als resultaat foto’s en films mooi scherp blijven.

Voor haarscherpe en detailrijke resultaten met realistische kleuren is de PowerShot SX520 HS uitgevoerd met Canon’s HS System: de combinatie van een DIGIC 4+ processor en een uiterst gevoelige 16 Megapixel CMOS-sensor met belichting vanaf de achterzijde.

De PowerShot SX400 IS is perfect om van zonsopkomst tot zonsondergang te fotograferen – de 16 Megapixel CCD-sensor en DIGIC 4+ zorgen telkens opnieuw voor schitterende resultaten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
lonely planet
De mooiste plekken om te filmen!
Lonely Planet is hét boek voor de fanatieke wereldreizigers. Maar ook fotografen en filmers die ...