Nieuwe soundbar: Teufel Cinebar Pro

Redactie Nieuws

Teufel introduceert de Cinebar Pro. In zijn hoogwaardige, 120 cm brede behuizing zijn twee middelspeakers en twee tweeters ingebouwd. De subwoofer T10 draagt zorg voor de lage frequenties. Deze maakt een draadloze verbinding met de soundbar en kan daarmee flexibel in de huiskamer worden opgesteld. Het basgeluid kan naar wens naar beneden (downfire) of de kamer in (frontfire) worden gericht. De in eigen beheer ontwikkelde Dynamore Ultra-technologie van Teufel maakt gebruik van drivers aan de zijkant van de Cinebar Pro om virtuele surround sound ten gehore te brengen. De sterkte van dit effect kan eenvoudig via de afstandsbediening worden ingesteld.
Er kunnen vier HDMI-apparaten direct op de Cinebar Pro worden aangesloten, waarbij ondersteuning voor 4K-audio wordt geboden. De Cinebar Pro gooit ook hoge ogen qua geluidsweergave. Gebruikers kunnen muziek rechtstreeks vanaf hun mobiele telefoon naar de soundbar streamen via bluetooth. Dit proces verloopt nog makkelijker via WiFi. Dankzij het gebruik van de ‘Google Chromecast built-in’-standaard kunnen streams van honderden apps rechtstreeks worden afgespeeld op de Cinebar Pro. Veel gebruikers zullen ook de integratie met Spotify Connect op waarde weten te schatten. De Cinebar Pro is verkrijgbaar voor een prijs van 1.299,99 euro en wordt met een sokkel plus afstandsbediening met batterijen geleverd. Ook de draadloze subwoofer T10 maakt deel uit van de set.
Teufel, www.teufelaudio.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Hoe werk je met een histogram?
Archief Digital Movie 121-2018 Naast fotocamera’s worden videocamera’s steeds vaker uitgerust met een zogenaamde ‘histogramfunctie’. ...