Onophoudelijke zoektocht naar perfect geluid

Redactie Nieuws

Archief Digital Movie 116-2017
Bowers & Wilkins verzorgt per 1 juni de distributie van zowel de stereo als surround-producten van het Franse audiomerk Trinnov Audio in de Benelux.

Als fabrikant van wereldwijd vermaarde luidsprekers, zoals de 800 Series Diamond en de iconische Nautilus, is Bowers & Wilkins de uitgelezen partner voor de distributie van Trinnovs productportfolio. Beide merken worden gedreven door een onophoudelijke zoektocht naar ā€˜perfect geluidā€™, waarbij zelfs de kleinste details van groot belang zijn. Door de distributie van Trinnov heeft Bowers & Wilkins een ideale oplossing om elke denkbare ruimte of audio-setting te veranderen in een perfect klinkende audio opstelling.

Stereo-oplossingen
Bowers & Wilkins neemt voor de Benelux de distributie van het complete productportfolio van Trinnov Audio op zich, bestaande uit oplossingen voor zowel stereo- als meerkanaalstoepassingen. Op het gebied van stereo heeft Trinnov twee producten met unieke prestaties als het aankomt op het verbeteren van impulse response, frequentie karakteristiek en tijdfasefouten: de ST2-hifi en de Amethyst. De ST2-hifi kan naadloos geĆÆntegreerd worden in een bestaande stereo-opstelling doordat het apparaat tussen de voor- en de eindversterker wordt geplaatst. De Amethyst wordt als vier-kanaals stereo voorversterkerprocessor ook aangedreven door Trinnovs unieke software, waarbij zowel de akoestiek in de ruimte als tijd-fasefouten worden gecorrigeerd.

Meerkanaalsoplossingen
Ook voor de thuisbioscoop biedt Trinnov Audio diverse hoogwaardige oplossingen. De Magnitude32 wordt geplaatst tussen de processor en eindversterker(s) en kan standaard 8 kanalen corrigeren, wat ruim voldoende is voor 5.1 of 7.1 geluid. Voor grotere systemen kunnen er uitbreidingsmodules worden geplaatst.
Wie een thuisbioscoop wil die zich kan meten met de kwaliteit en impact van een Dolby Cinema, is er de Altitude32. Een volwaardige allround processor die zowel beeld als geluid perfect verwerkt. Hiermee kan een werkelijk 3D immersive sound, zoals Dolby Atmos, Auro3D en DTS:X, thuis gerealiseerd worden.

Trinnov en Bowers & Wilkins
De distributie van Trinnovs audio-expertise sluit naadloos aan bij Bowers & Wilkinsā€™ continue zoektocht naar perfect geluid. ā€œWij bieden al een kwalitatief hoogwaardig en complementair assortiment aan audio & video-oplossingen voor stereo en home cinema toepassingen. De geavanceerde stereo en surround producten van Trinnov vullen het topsegment van ons portfolio perfect aan en werken optimaal voor nieuwe geluidsformaten waarin men helemaal kan opgaanā€, zegt Erwin van der Putten, CEO van Bowers & Wilkins Benelux.

Bowers & Wilkins, www.bowers-wilkins.nl

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
In vijf trendy kleuren
Na de succesvolle eerste h.ear serie lanceert Sony een compleet nieuw assortiment in vijf opvallende ...