Panasonic JZ2000-serie: See It All, Feel It All

Redactie Nieuws

Na de aankondiging van het OLED-topmodel, de JZ2000-serie, heeft Panasonic meer OLED én LCD modellen aangekondigd in het tv-assortiment voor 2021.
Voor OLED introduceert Panasonic nu de JZ1500-serie, de JZ1000-serie en de JZ980-serie. Deze series zijn beschikbaar in de formaten 65 en 55 inch en nieuw voor 2021; 48 inch. Net als bij de JZ2000-serie zijn de kleuren van deze toestellen afgesteld door Stefan Sonnenfeld, die oprichter en CEO is van Company 3 en samenwerkte met ’s werelds beste filmmakers. In combinatie met de technische kleurnauwkeurigheid van Panasonic zullen deze OLED tv’s daarom de standaard bepalen voor het kijken naar films en premium content.
De afgelopen jaren heeft Panasonic zijn technische knowhow en expertise gericht op het ontwikkelen van veel helderdere OLED-schermen in de vorm van de Master HDR OLED Professional Edition schermen. In het verleden waren deze voorbehouden aan de topmodellen. In 2021 zal Panasonic echter zowel de JZ2000-serie als de JZ1500-serie1 voorzien van de Master HDR OLED Professional Edition schermen. Alle nieuwe OLED-series zullen uitgerust zijn met de splinternieuwe HCX Pro AI processor, die werd geïntroduceerd met de JZ2000-serie. Deze processor maakt de nieuwe Auto AI-beeldmodus mogelijk.
Behalve de mooie nieuwe OLED-modellen heeft Panasonic ook twee nieuwe LED-series aangekondigd en Panasonic laat doorschemeren dat er meer te verwachten is. De nu aangekondigde LED tv’s zijn de JX940-serie en de JX850-serie. Ten eerste is de nieuwe JX940-serie net als de nieuwe OLED-tv’s uitgerust met de splinternieuwe HCX Pro AI-processor. Ten tweede hebben de tv’s in de JX940-serie een helder HDR Cinema Display Pro scherm van 120 Hz met een brede kijkhoek, ideaal als men sport kijkt met familie of vrienden en ten derde produceren de tv’s een kamer vullend stadiongeluid, doordat Dolby Atmos wordt ondersteund.Ook in 2021 blijft Panasonic voor het volledige assortiment premium functies ondersteunen waar ze de meeste impact hebben.
Panasonic, www.panasonic.nl

One Comment

  1. wanneer is de jz 2000 serie verkrijgbaar ?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Nikon Z 9: aankondiging…
Nikon kondigt vol trots de ontwikkeling van de eerste flagship camera met Z-vatting van Nikon ...