Red Dot Award 2020

Redactie Nieuws

Sonoro is trots en verheugd te kunnen melden dat maar liefst twee producten onlangs in de prijzen zijn gevallen. Zowel Sonoro MAESTRO als de Sonoro MEISTERSTÜCK zijn beide beloond met een Red Dot Award.
De Sonoro MAESTRO is een slimme alles-in-één hifi-receiver voorzien van internetradio, DAB+ en cd-speler in combinatie met diverse aansluiten zoals MM phono-ingang of streaming diensten. Sluit eenvoudig een paar luidsprekers aan op de MAESTRO en geniet van jouw favoriete muziek.
Met de Room Correction app van Sonoro kun je via de microfoon van je smartphone de akoestiek van de woonkamer meten. Na het uitvoeren van deze meeting wordt de aansturing door middel van de software aangepast en klinken de speakers veel rustiger en daardoor nauwkeuriger. Hierdoor wordt het luisteren op hardere volumes veel fijner!
Zoals de naam al doet vermoeden is de MEISTERSTÜCK een waar meesterstuk: het eindresultaat van een optelsom van hoogwaardige technologie, veel aandacht voor detail en een compromisloos streven naar muzikale topprestaties. Vier hoogwaardige luidsprekers en een krachtige subwoofer zorgen voor een rijke en onvergetelijke sound met authentieke geluidseigenschappen. Vijf klasse D versterkers en de nieuwste DSP zorgen voor optimaal luistergenot. Luister favoriete muziek vanaf de smartphone, cd, USB, radio of een ander extern apparaat. Beide muzieksystemen zijn voorzien van het typische sonoro-design: elegante hoogwaardige houten behuizing met pianolak.
Sonoro, www.sonoro.de/nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Panasonic HC-X1500E & HC-X2000E: uitstekende camcorders voor deze prijsklasse
Archief Digital Movie 133-2020 Wie denkt dat met al die videofilmende APS-C en Fullframe systeemcamera’s ...