Reference Sounds 2.0!

Redactie Nieuws

In februari 2020 schoten ze een ludiek filmpje op een hobbelig stuk gras in Almere. Het vormde de start van de bouw aan het Reference Sounds Experience Center. Nu, ruim een jaar later is die groene mat in samenwerking met een aantal fantastische partners omgetoverd tot een spectaculaire showroom. “Een plek waar de beleving van geluid centraal staat. Waar we willen inspireren en prikkelen en waar de kracht van superieure muziek- en filmweergave samenvloeit met maatwerk akoestiek en interieur. Welkom bij Reference Sounds 2.0!”
Het doel van de nieuwe omgeving is een brede presentatie van de fraaie merken van Reference Sounds in een inspirerende omgeving. “Een plek waar we iedereen in aanraking willen laten komen met onze fantastische producten en oplossingen. En dan bedoelen we echt al onze producten, dus ook de ultieme Cinema systemen van JBL Synthesis, JBL Stucluidsprekers, inbouwtoepassingen en maatwerk audio/video-oplossingen.”
Je bent – op afspraak – van harte welkom in het Reference Sounds Experience Center, dat bij gelegenheid van het mooie nieuws ook een verse website heeft gelanceerd: neem vooral eens een kijkje.
www.referencesounds.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Volumio Motivo unieke table-top streamer
Volumio won vorig jaar een EISA Award met een betaalbare en sobere streamer, de Primo, ...