Samsung kondigt de NX3000 camera aan

Redactie Nieuws

In de Samsung NX3000 camera worden nieuwe mogelijkheden gecombineerd met een retro design. Hierdoor is de NX3000 een goede optie voor fotografen die op zoek zijn naar een camera die gebruiksgemak met design combineert. Maak in een flits haarscherpe foto’s en filmpjes, die je direct deelt met de wereld.

Met de NX3000 hoef je niets meer te missen, want hoe vlug iets ook gebeurt, dankzij de 5fps continuous shooting, 1/4000e seconde sluitertijd en 20.3MP APS-C CMOS sensor leg je elk moment haarscherp vast.

Fotograferen met een knipoog

Samsung NX 3000, flip upSelfies maken waar je ontspannen op staat is eenvoudig dankzij het 3,0 inch Flip-up Display met Wink Shot. Je klapt het scherm open, kadert je gezicht, knipoogt naar de camera en legt je jezelf goed vast.

Tag & Go zit standaard op alle recente Samsung SMART camera’s, zo ook op de NX3000. Door de Wi-Fi- en NFC-verbinding deel je foto’s en filmpjes snel en makkelijk via geavanceerde functies zoals Photo Beam, Remote Viewfinder Pro of Mobile Link.

De camera is uitgerust met de nieuwe 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom ED OIS lens. Deze lens zorgt voor heldere beelden met veel detail. Via Remote Viewfinder Pro bedien je de 16-50mm Power Zoom vanaf een mobiel device. De Samsung NX3000 is vanaf eind mei beschikbaar in de kleuren wit, zwart en bruin voor een verkoopadviesprijs vanaf € 499,-.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Test Rigs Digital Movie
Test vier Rigs
Het driepootstatief is uit, de stabilizer is in! We willen niet langer stilstaande of vaste ...