Samyang MF 14mm F2.8 RF en de Samyang MF 85mm F1.4 RF: nieuwe RF mount objectieven

Redactie Nieuws

Transcontinenta kondigt de komende maanden in totaal acht nieuwe Samyang objectieven aan voor DSLR en mirrorless camera’s. Met trots introduceren ze nu de Samyang Canon RF mount objectieven: de Samyang MF 14mm F2.8 RF en de Samyang MF 85mm F1.4 RF. Omdat er momenteel geen Canon EOS R- of EOS RP-objectieven van andere merken dan Canon zelf zijn, is Samyang’s nieuwe RF-mount aankondiging een snelle reactie op de vraag van fotografen en markttrends. De eerste twee Samyang objectieven met Canon RF vatting weerspiegelen de belangrijkste brandpuntsafstanden in het bestaande assortiment groothoek- en teleobjectieven.
De Samyang MF 14mm F2.8 RF is een ultra-groothoekobjectief met handmatige scherpstelling en een uitstekende scherpte over het gehele beeldvlak. Deze hoge scherpte is zelfs al aanwezig vanaf diafragma F/2.8. De 115,7˚ grote beeldhoek is zeer geschikt voor onder andere landschap-, interieur- en astrofotografie. De Samyang MF 85mm F1.4 RF heeft een geliefd lenzenontwerp, dat door fotografen gewaardeerd wordt om zijn prachtige bokeh en de meest natuurlijke weergave van het gezicht. De nieuwe MF 85mm F1.4 RF is ideaal voor portretten en stillevens van topkwaliteit met zijn levendige kleuren en vloeiend vage achtergrond.
Samyang, www.samyangbenelux.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Canon XA55, XA50 en XA40
Canon heeft de nieuwste uitbreiding van haar professionele XA-serie aangekondigd – drie nieuwe 4K UHD-videocamera’s: ...