Sennheiser & Apogee

Redactie Nieuws

Sennheiser gaf op de audiobeurs prolight+sound een preview van twee nieuwe digitale microfoons speciaal voor mobiele audio-opnames in hoge kwaliteit. Met de MK 4 digital maakt de audiospecialist een van zijn meest populaire studiomicrofoons beschikbaar voor iOS-apparaten en computers. De HandMic digital is een ideale handheldmicrofoon voor journalisten en muzikanten die met hun smartphone audio-opnames willen maken. De MK 4 digital zal in de zomer van 2016 beschikbaar zijn, de HandMic digital is in het derde kwartaal van 2016 beschikbaar.
De Sennheiser MK 4 digital is een grootmembraan microfoon die direct wordt aangesloten op iOS-apparaten, Macs en pc’s. Dat maakt het model ideaal voor muzikanten die altijd en overal willen kunnen opnemen, of dat nu de oefenruimte is of onderweg. Ook zal het model goed van pas komen voor de professionele opname van podcasts. De Sennheiser MK 4 digital levert hoge kwaliteitsopnames met de typische warmte van een condensermicrofoon.
De Sennheiser HandMic digital verandert elke smartphone of tablet in een professioneel opnameapparaat voor vocalen en spraak. Het model heeft een sterke weerstand tegen interferenties van mobiele telefoons, en biedt alles wat je van een robuuste Sennheiser handheld microfoon met een cardoid capsule verwacht: hoge geluidskwaliteit, hoge feedbackweerstand en excellente onderdrukking van ruis veroorzaakt door gebruik en wind.

Sennheiser, www.sennheiser.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Beeldruis: een lastige beeldfout
In tal van testen betreffende digitale foto- en videoapparatuur komt de fout beeldruis ter sprake. ...