Sigma introducties

Redactie Nieuws

Sigma heeft de afgelopen maand veel producten geïntroduceerd. Hierbij in vogelvlucht:
• SIGMA introduceert de 100-400 mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary voor Sony E-mount en L-mount. Dit objectief combineert hoogwaardige optische prestaties met alle essentiële functionaliteiten voor telefotografie. Het vooruitstrevende optische ontwerp zorg voor een hoge resolutie van hoek tot hoek en een contrastrijk beeld over het hele zoombereik. Dit objectief heeft een adviesverkoopprijs van £ 1.099,- en naar verwachtingen kunnen de eerste exemplaren medio juli worden uitgeleverd.
• De SIGMA TELE CONVERTER TC-1411 en TC-2011 zijn speciaal ontworpen voor SIGMA objectieven met L-mount. De TC-1411 vergroot de brandpuntsafstand van de lens met 1.4x en de TC-2011 met 2.0x. Doordat de teleconverters exclusief zijn ontworpen voor mirrorless camerasystemen, blijft – ongeacht de gekozen diafragmawaarde – de AF actief. De TC-1411 heeft een adviesprijs van 539,- en de TC-2011 heeft een adviesprijs van 649,-  en kunnen naar verwachting medio juli worden uitgeleverd.
• Het SIGMA USB DOCK UD-11 is speciaal ontworpen voor SIGMA objectieven met L-mount of Canon EF-M mount. Naast het toepassen van nieuwe lens firmware, kan met behulp van de UD-11 de gevoeligheid van de MF-functionaliteit worden aangepast. De adviesprijs van het USB DOCK UD-11 bedraagt 55 en de beschikbaarheid wordt op een later moment bekendgemaakt.
• Vanaf heden zullen de SIGMA 16 mm F1.4 DC DN Contemporary, 30 mm F1.4 DC DN Contemporary en de 56mm F1.4 DC DN Contemporary leverbaar zijn in L-mount.
SIGMA Benelux, www.sigmabenelux.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Luxe fotoboeken van de Fotofabriek
Jouw foto’s fraai opgemaakt en in een hardcover album? Dat is wel eens iets geheel ...