Sonos One Smart speaker

Redactie Nieuws

Sonos heeft samen met industriepartners Sonos One onthuld.Een compleet nieuwe smart speaker met ondersteuning voor meerdere spraakdiensten, die muziek, podcasts, luisterboeken en andere audiocontent afspeelt via meer dan 80 streamingservices. Sonos One, met verrassend rijk geluid en een weldoordacht design dat nauwelijks opvalt in je interieur kost 229 euro.
Op de dag van de lancering kunnen muziekliefhebbers in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland hun Sonos One direct na het uitpakken bedienen via Amazon Alexa, met volledige ondersteuning voor Amazon Music, iHeartRadio, Pandora, SiriusXM en TuneIn. Sinds kort kunnen Spotify gebruikers ook Amazon Alexa in het Engels gebruiken om hun Sonos One te bedienen. In de toekomst zal Alexa stembediening ook in het Nederlands beschikbaar zijn.
Stemcommando’s zoals nummers pauzeren of overslaan, het volume regelen en zelfs vragen wat je hoort zal ook mogelijk zijn voor alle andere muziekservices die Sonos ondersteunt. Iedereen die een Sonos One heeft kan zijn hele Sonos home sound system met zijn stem bedienen. “Als het om streaming entertainment gaat, leven we in een gouden tijdperk”, zei Sonos CEO Patrick Spence. “Maar veel van deze geweldige content wordt beluisterd via smart speakers die niet ontworpen zijn met ook geluidskwaliteit in gedachten. Met de open benadering van partnerships, een agnostische benadering van spraakdiensten, de kracht van onze vele innovatieve partners en een geluidsplatform voor het hele huis, helpen we mensen om meer en beter te luisteren.”
Sonos, www.sonos.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Echt leren filmen: Filmen en camera
Archief Digital Movie 117-2017 Zonder (film)camera geen film. Met de uitvinding van de filmcamera was ...