Sony HT-SF200 Compacte soundbar

Redactie Nieuws

De nieuwe 2.1-kanaals HT-SF200 compact soundbar maakt van de woonkamer een thuisbioscoop. Het compacte design is zeer praktisch en gaat volledig op in de leefomgeving. De subwoofer is ingebouwd waardoor de soundbar weinig ruimte inneemt. Ondanks het compacte formaat zorgt S-Force PRO Front Surround voor een bioscoopeffect alsof er meerdere speakers in de ruimte aanwezig zijn. De HT-SF200 is gemakkelijk aan te sluiten via HDMI ARC. Ook is Bluetooth en NFC voorzien om en snel verbinding te maken met een smartphone of tablet. Daarnaast zijn deze modellen uitgerust met een USB-ingang om eenvoudig via een USB-stick media af te spelen.
De slanke vormgeving is speciaal ontworpen voor stijlvolle audioliefhebbers. De compact soundbar valt bijna niet op voor de tv. Deze alles-in-één-oplossing past bij ieder interieur en garandeert altijd een optimaal geluid. Het minimalistische design is goed inzetbaar voor kleine woonkamers en past eenvoudig op een plank of bijzettafeltje bij de tv. De gebruikte materialen zoals de kunstleren afwerking matchen bij ieder type woonstijl. De nieuwe compacte soundbar is vanaf maart beschikbaar in zwart (HT-SF200) of beige (HT-SF201) voor 250.
Sony, www.sony.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Pioneer en Onkyo Introductie flareconnect
Pioneer en Onkyo hebben vandaag hun nieuwe FlareConnect-multiroomsysteem aangekondigd. Dit systeem vervangt FireConnect, al een ...