Sony nieuwe SSD-serie: SL-M-serie en SL-C-serie

Redactie Nieuws

Sony breidt het assortiment externe Solid-State Drives (SSD’s) uit met de L-M-serie en de compacte SL-C-serie. Deze modellen zijn schokbestendig, uitermate snel, uitgerust met de nieuwste hardware-encryptie en geschikt voor ENC DataVault Lite-software.
De SSD’s maken gebruik van een flashgeheugen zonder bewegende onderdelen. Daardoor is dit systeem schokbestendig en vermindert de kans op mechanische beschadiging en gegevensverlies. Deze serie komt tegemoet aan de wensen van professionals om foto’s en video’s altijd en overal veilig op te kunnen laten slaan. Deze modellen zijn beschikbaar in 500 GB, 1 TB en 2 TB en bieden zo voldoende opslag voor belangrijke data. Hierdoor is de L-M-serie en de compacte SL-C-serie handig voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld voor fotografen tijdens een shoot, maar ook voor professionals die snel en eenvoudig toegang nodig hebben tot grote hoeveelheden data.
De SL-M-serie en SL-C-serie zijn in de Benelux verkrijgbaar vanaf september 2019. Adviesprijzen worden later bekend gemaakt.
Sony, www.sony.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Lensbaby Composer Pro II met Edge 35mm Optic: op zoek naar een wijder brandpuntsafstand
Transcontinenta introduceert een nieuwe toevoeging aan de Lensbaby Edge Optic range. De Lensbaby Composer Pro ...