Pathe-Thuis

Sony voegt Pathé Thuis toe aan Bravia-televisies

Redactie Nieuws

Sony heeft er zin in en gaat lekker door met Apps toevoegen. Deze keer Pathé Thuis. De Sony BRAVIA televisies in Nederland krijgen nu deze app erbij. Zo kunt u genieten van alle nieuwe films. Denk aan Rise of an Empire, Toscaanse Bruiloft en The Lego Movie.

Via de app kunnen gebruikers nationale en internationale films huren of kopen die recentelijk in de bioscoop zijn vertoond. Mensen hebben minder geduld… Zo is het nu eenmaal. En aangezien Smart TV’s het mogelijk maken direct vanaf het web films binnen te halen, is het slim om in te spelen op deze behoefte. Den dat doet Pathé met hun app.

2300 films

De introductie van Pathé Thuis op Sony TV past binnen de strategie van Pathé Thuis om alle relevante devices in en rondom het huis te voorzien van de mogelijkheid om de meest actuele films te kijken. Op dit moment ruim 2.300 films.

Beschikbaarheid

De Pathé-applicatie komt eerst beschikbaar op BRAVIA-televisies uit 2012, 2013 en 2014. Pathé Thuis was al beschikbaar op PlayStation3. Beiden partijen hebben de ambitie om Pathé Thuis ook beschikbaar te maken voor Sony Tablets en PlayStation4.

De prijs van een film varieert van drie tot zes euro. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe titels en alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken.

De Pathé Thuis app wordt automatisch zichtbaar in het Sony Entertainment Netwerk menu. Het netwerk is direct toegankelijk via de SEN-knop op de afstandsbediening van de BRAVIA televisie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Philips 272P-2
Review Philips Brilliance 272P
Een goede monitor is onmisbaar gereedschap voor videomontage. De monitor is immers de referentie waarmee ...