Sony ZV-1: nieuwe vlogcamera

Redactie Nieuws

Sony heeft een nieuwe vlogcamera in zakformaat aangekondigd. De ZV-1 is een compacte lichtgewicht camera en biedt een alles-in-één-oplossing. Dit nieuwe model is volledig ontworpen op basis van de feedback van content-creators en vloggers en combineert gebruiksvriendelijke functies met de hoogwaardige beeldtechnologie van Sony. De ZV-1 is de perfecte tool voor content-creators van alle niveaus. De ZV-1 is uitgerust met een 1.0 inch stacked Exmor RS CMOS-beeldsensor met DRAM-chip en 24-70 mm F1.8-2.8 ZEISS Vario-Sonnar T-lens met groot diafragma. Dit objectief garandeert een prachtige achtergrond-bokeh waardoor het object duidelijk opvalt ten opzichte van de achtergrond. De camera focust automatisch op het gewenste object en volgt dit met een hoge nauwkeurigheid en snelheid via het geavanceerde autofocussysteem van Sony. De ZV-1 is uitgerust met de allernieuwste BIONZ X-beeldprocessor met front-end LSI. Dit garandeert een hoge beeldresolutie en weinig ruis voor superieure beeldkwaliteit. De hoogwaardige beeldtechnologie wordt gecombineerd met veelzijdige audio-functionaliteiten.
De ZV-1 ( 800,-) is Sony’s eerste compactcamera met een uitklapbaar lcd-touchscreen aan de zijkant van de camera. Het maken van videocontent met externe audioaccessoires is hierdoor zeer eenvoudig.
Om aan de hoogwaardige eisen van content creators te voldoen is de ZV-1 geschikt voor 4K-filmopname en heeft de camera interne beeldstabilisatie.
Ondanks de kleine vormfactor van de ZV-1 biedt deze camera de volgende professionele filmmogelijkheden:
• 4K-filmopname zonder pixelbinning en met volledige pixeluitlezing in XAVC S-codec met hoge bitsnelheid.
• Geïntegreerde microfooningang voor helder geluid op video-opnamen
• Hybrid Log-Gamma (HDR) / S-Gamut3.Cine / S-Log3, S-Gamut3 / S-Log3
• Intervalopname voor verbluffende time-lapse-video’s
• Super Slow-Motion-opname met maximaal 1000 fps
• Compatibiliteit met ‘Movie Edit Add-on’ van de mobiele app ‘Imaging Edge’ voor beeldstabilisatie tijdens het bewerken van de belichting bij het wijzigen van beeldverhoudingen voor bijvoorbeeld Instagram.

Sony, www.sony.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
NIEUW! Zhiyun SMOOTH-X
Transcontinenta introduceert met heel veel plezier de nieuwe Zhiyun SMOOTH-X. De nieuwe Zhiyun SMOOTH-X is ...