SPACE ONE WIRELESS Active Noise Cancelling hoofdtelefoon Black edition

Redactie Nieuws

Porsche Design en KEF, breiden hun productlijn uit met een zwarte editie van de SPACE ONE WIRELESS Active Noise Cancelling hoofdtelefoon. Vorig jaar kwam de hoofdtelefoon, met het vernieuwde en verfijnde wireless design, op de markt. Met de toevoeging van de black edition aan de high-end collectie heeft de stijlbewuste consument, die geluidskwaliteit en comfort vooropstelt, nog meer keuze.
De Bluetooth Qualcomm aptX connectiviteit benadert cd-kwaliteit terwijl geavanceerde Active Noise Cancelling techniek extern geluid dempt en de verfijnde details van originele opnamen behouden blijft. 40 mm full-range drivers, 20 mm sterke neodymium magneten en een lichtgewicht CCAW-voice coil waarborgen een frisse, ruimtelijke en dynamische klank. Er kan wel 30 uur draadloos worden genoten van muziek, met ingeschakelde Active Noise Cancellation en Bluetooth.
Bij de draadloze hoofdtelefoon wordt een extra audiokabel met microfoon geleverd, zodat er ook niet-draadloos geluisterd kan worden en de batterij nog langer meegaat. Porsche Design en KEF verzekeren gebruikers ook dat telefoongesprekken in goede kwaliteit gevoerd kunnen worden. Door de ‘voice capture technologie’ versterkt de stem terwijl het omgevingsgeluid wordt onderdrukt.
Naast de SPACE ONE WIRELESS Black ( 399,-), breiden KEF en Porsche Design ook de MOTION ONE Bluetooth Earphones ( 249,-) en GRAVITY ONE Bluetooth Speakers ( 379,-) uit met een black edition.
KEF, http://nl.kef.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
BenQ SW240: grote kleurgetrouwheid
De in de fabriek voor-gekalibreerde BenQ SW240 completeert de PhotoVue displayreeks voor instappers. De monitor ...