Tamron 70-300 mm F/4.5-6.3 Di III RXD: de kleinste en lichtste telezoomlens

Redactie Nieuws

Tamron gebruikt een speciaal ontwerp voor mirrorless camera’s en heeft opnieuw een compact formaat bereikt door het diafragma tot F/6.3 te laten verlopen naar het telebereik. De maximale diameter kon hierdoor beperkt blijven tot 77 mm. Deze 70-300 mm F/4.5-6.3 Di III RXD is ‘s werelds kleinste en lichtste telezoomobjectief voor full-frame mirrorless camera’s. Het objectief is compatibel met Sony’s populaire E-mount camera’s en is ontwikkeld vanuit het concept om fotografen in staat te stellen het universum van 300mm telezoomfotografie makkelijker te maken.
Gebruikers kunnen genieten van hoge-resolutie beelden in combinatie met de verbluffende bokehkwaliteiten die alleen met een tele-objectief kunnen worden bereikt. De 70-300 mm F/4.5-6.3 Di III RXD is een veelzijdig objectief voor het fotograferen van landschappen, sport en andere actie, huisdieren, wilde dieren en meer. Het objectief demonstreert ook de mogelijkheden voor portretfotografie, casual snapshots en scenario’s waarbij je mobiel moet zijn als je uit de hand moet fotograferen. Inzoomen op verre objecten en deze dichterbij laten komen is een van de geneugten van teleopnamen. Dit nieuw zoomobjectief biedt de toegang tot die nieuwe wereld.
De Tamron 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD (€ 699,-) heeft dezelfde uniforme 67 mm filterdiameter als de andere Tamron objectieven voor full-frame mirrorless camera’s. Bij een combinatie van deze Tamron objectieven kunnen gebruikers dus filters (bijvoorbeeld PL, ND, etc.) en lensdoppen uitwisselen, waardoor het gemak vergroot wordt en de kosten geminimaliseerd.
Transcontinenta, www.transcontinenta.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Stoomtreinen: het rijdt, puft, fluit en er zit een leuk verhaal achter…
Archief Digital Movie 135-2020 De nostalgische stoomtrein is nog altijd helemaal in. Zij zijn te ...