Transcontinenta heeft diverse nieuwe Desview producten aangekondigd.

Redactie Nieuws

Transcontinenta heeft diverse nieuwe Desview producten aangekondigd. De Desview T12 Teleprompter is speciaal ontwikkeld voor video-opnamen met een DSLR, mirrorless camera of kleine camcorder. De T12 is opvouwbaar en kan op een statief worden gemonteerd. De metalen constructie is robuust en duurzaam. Het glas van de T12 Teleprompter is zo ontworpen, dat de hoek binnen 130 graden kan worden aangepast aan de situatie. Tegelijkertijd houdt de beschermkap ongewenst licht weg van de lens. Voor de T12 werd een gehard, 26x gecoat glas met een hardheid van 7H gebruikt. Het glas heeft een betere optische kwaliteit, een hoge lichttransmissie en een hoog reflectievermogen, wat een duidelijk prompter (autocue) beeld garandeert en de NG-frequentie vermindert. De Desview T12 ( 199,-) kan ook worden gebruikt met groothoek objectieven.
De Desview R72 ( 329,-) is de opvolger van de populaire R7 en valt vooral op door zijn verbeterde helderheid. Het beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 maakt indruk met zijn ultra heldere 2600 nits. Dit betekent dat hij kan worden gebruikt voor zowel binnen- als buitenopnamen, overdag en in het donker. Het aanraakscherm stelt gebruikers niet alleen in staat om de monitor met slechts één vinger te bedienen, het is ook kras- en schokbestendig en gaat dan ook lang mee. De R72 ondersteunt 4K HDMI in- en uitgangen zonder vertraging.
De Desview R7SII ( 529,-) ondersteunt professionele bewaking van opnameresultaten. Met zijn bijzonder goed afleesbare 7-inch IPS LCD-touch scherm met een resolutie van 1920 x 1200 pixels, een helderheid van 2600 cd/m2 en een contrastverhouding van 1100:1 is het de perfecte metgezel voor professionele videoproducties. Dankzij de verbeterde helderheid is het nu nog gemakkelijker om de opnamen betrouwbaar te controleren, zelfs bij fel zonlicht. De monitor ondersteunt 3G-SDI en 4K HDMI in- en uitgangen, waaronder 1920 x 1080 p, 3840 x 2160 p en 4096 x 2160 p, zodat ongecomprimeerde videotransmissie en bewaking van meerdere apparaten mogelijk is. De R7SII is compatibel met camera’s van Canon, Sony, Nikon, Panasonic en Fujifilm en professionele camcorders.
www.transcontinenta.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Panasonic Lumix DC-BS1H: een ideale opbouwcamera voor de cinemafilmer
Archief Digital Movie 143-2022 Steek de gerenommeerde Panasonic Lumix DC-S1H-techniek in een boxbody en je ...