Samsung en spotify

Ultieme muziekervaring met Samsung en Spotify

Redactie Nieuws

Samsung slaat de handen in een met streaming muziekdienst Spotify. Zo krijgen gebruikers van Samsungs Wireless Audio Multiroom Systeem toegang tot de Spotify Connect app en de muziekcatalogus.

Met het Samsung Multiroom systeem geniet u in elke ruimte, zonder draden, van superieur geluid én een prachtig design. Met eenvoudige bediening vanaf uw smartphone, laptop of tablet levert het systeem naast een mooie luisterervaring óók een aanvulling op de kijkervaring voor elke Samsung Smart TV.

“Staand of liggend, de M5 en M7 speakers van het Wireless Audio Multiroom Systeem passen naadloos in iedere ruimte”, zegt Tonnie van Schijndel, Marketing Manager TV/AV van Samsung Nederland. “De Multiroom speakers zijn ontworpen om een designstatement te maken in elk huis. Daarnaast zijn de speakers gemakkelijk in het gebruik dankzij de one-touch bediening en de mogelijkheid om devices te verbinden via Bluetooth en NFC.”

Dankzij de Plug-and-Play installatie is het Wireless Audio Multiroom Systeem eenvoudig te installeren en eindeloos te combineren. Zo verbind je meerdere Multiroom speakers met een Samsung Smart TV en geniet je van een nog betere filmervaring. In combinatie met de overige Multiroom innovaties, zoals de Multiroom Soundbar, creëer je zo eenvoudig een draadloos 4.1 surround systeem.

Samenwerking met Spotify

“Wij vinden het belangrijk dat je als gebruiker van onze toestellen toegang hebt tot de best mogelijke content,” zegt Tonnie van Schijndel. “Dat onderstrepen we met deze wereldwijde samenwerking. Samen met Spotify en “Spotify Connect” kunnen we de best denkbare muziekervaring bieden aan onze gebruikers.”

Het Samsung Wireless Audio Multiroom Systeem is beschikbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 299,- inclusief BTW.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
wk-uitslagwn
WK-uitslagen 2014
In onderstaand overzicht wordt u op de hoogte gehouden van de uitslagen van het WK-voetbal ...