Vogels Soundbar beugel

Vogels brengt steun voor Soundbars

Redactie Nieuws

Het geluid van uw flatscreen wordt nog indrukwekkender met de nieuwe Sound Bar-steunen van Vogel’s. De steunen vormen een stijlvolle oplossing voor de bevestiging van elk merk Sound Bar aan elk merk flatscreen.

Platte tv’s brengen vaak plat geluid. Een soundbar biedt vaak een oplossing. Een elegante zelfs. Maar waar laat u die? Vogels komt met twee nieuwe modellen.

De ontwerpers van Vogel’s namen de rijke ervaring van het bedrijf op het gebied van innovatieve wandsteunen en luidsprekers als uitgangspunt om smaakvolle steunen te ontwikkelen voor Sound Bars van vrijwel elke maat en vorm. De perfecte manier om uw kijk- en luistergenot te verrijken!

SOUND 3450 – beweegt mee met de tv                                                            

Wanneer u de tv draait, wilt u natuurlijk dat de Sound Bar met de tv mee draait. Wel zo handig, nietwaar? De Vogel’s SOUND 3450 is een universele soundbar-steun die speciaal is ontwikkeld voor draaibare flatscreens.

De Sound Bar bevindt zich altijd recht tegenover u, zodat beeld en geluid volledig op elkaar zijn afgestemd. De hoogte en de diepte van de SOUND 3450 kan worden aangepast, zodat sandbars van verschillende vormen en formaten naadloos passen op de flatscreen-tv.

SOUND  3400 – plat tegen de wand                    

Vogel’s levert steunen om flatscreens tegen de wand te bevestigen en kabelkolommen waarmee alle kabels uit het zicht blijven. De Vogel’s SOUND 3400 is een aanvulling van deze opstelling en kan worden gebruikt in combinatie met de kabelkolommen NEXT 7840 en CABLE 10 van Vogel’s.

De hoogte van de Sound Bar-steun kan worden aangepast aan de hoogte van de kolom en van de Sound Bar zelf.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Xstorm zonnepaneel
Xtorm heeft zonnepaneel voor opladen smartphone geïntroduceerd
Xtorm, Nederlandse fabrikant van mobiele en innovatieve oplaadsystemen voor smartphones en tablets gericht op elke ...