Xstorm zonnepaneel

Xtorm heeft zonnepaneel voor opladen smartphone geïntroduceerd

Redactie Nieuws

Xtorm, Nederlandse fabrikant van mobiele en innovatieve oplaadsystemen voor smartphones en tablets gericht op elke reiziger, heeft een mobiel zonnepaneel gelanceerd. Het Xtorm SolarBooster 11Watt panel. Dit handige mobiele zonnepaneel is bedoeld om mobiele apparatuur zoals een smartphone of tablet thuis, onderweg of waar dan ook te voorzien van extra energie zonder dat er een stopcontact nodig is.
Het krachtige 11 Watt zonnepaneel is voorzien van hoge rendement SunPower® zonnecellen om snel op te laden via zonlicht. Een gemiddelde smartphone is met 2,5 uur zonlicht volledig opgeladen via de SolarBooster 11Watt panel.

Dit universele zonnepaneel is eenvoudig aan te sluiten op alle Xtorm power banks, zodat deze opgeladen kunnen worden via zonne-energie.

De SolarBooster is ook rechtstreeks aan te sluiten op mobiele gadgets, zoals een smartphone, tablet of navigatiesysteem. Het is ook mogelijk om twee apparaten tegelijkertijd op te laden via het SolarBooster 11Watt panel, bijvoorbeeld een smartphone en een tablet, twee smartphones of een Xtorm Power Bank en een smartphone. Vanwege de 2 Ampère output wordt een Xtorm oplader of een ander mobiel apparaat extra snel opgeladen.

Hoe vaak komt het wel niet voor dat een mobiele telefoon of tablet leeg is,  zonder dat er stroom in de buurt is? Ideaal dus voor de moderne avonturier, vakantieganger, fietser die (langere tijd) geen stopcontact voor handen heeft.

Vanwege het handige ontwerp is het Xtorm SolarBooster 11Watt panel goed te bevestigen aan een rugtas, tent, fiets, e.d. Wanneer het zonnepaneel niet gebruikt wordt, kan het opgevouwen worden.

Prijs en beschikbaarheid

De SolarBooster 11Watt panel (AP150) is verkrijgbaar vanaf € 89,00 incl. b.t.w. en uit voorraad leverbaar. Dit praktische mobiele zonnepaneel is verkrijgbaar bij diverse (online) winkels waaronder Solar Power Supply, Coolblue en Eco-Logisch en via www.xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Over Xtorm

Xtorm is onderdeel van het Nederlandse bedrijf A-solar, opgericht in 2008 met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele opladers, power banks en solar bags. De collectie is aangevuld met iPhone/iPad chargers en iPad cases. Speerpunten voor Xtorm producten zijn Design, Innovatie en Travel en zijn verkrijgbaar in 50 landen wereldwijd. A-solar is in 2013 genomineerd voor de Deloitte Fast50 award, in 2012 én 2013 winnaar van de FD Gazellen award en winnaar van de RedDot Design award in 2011 én 2013. Meer informatie vindt u op de site van Xtorm.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check Also
Kankerlijers - filmmuziek
Filmmuziek van Kankerlijers
“Muziek is magie”, zegt filmcomponist Bart van de Lisdonk. Hij maakte de muziek voor vele ...