Yamaha MusicCast BAR 40 en MusicCast BAR 400: Slanke soundbars

Redactie Nieuws

Yamaha presenteert Music-Cast BAR 40 en MusicCast BAR 400: slanke soundbars voor een vol geluid met MusicCast-surround, DTS Virtual: X, Clear Voice en Multiroom-technologie.

Het door Yamaha ontwikkelde MusicCast Multiroom-systeem verbindt met gemak alle moderne Home Entertainment-apparaten tot een geluidswereld door het hele huis. Alle in het lokale Multiroom-netwerk geïntegreerde apparaten communiceren met elkaar zodat iedere bron in iedere ruimte beschikbaar is. Zo kunnen de MusicCast BAR 40 en de MusicCast BAR 400 in de woonkamer bijvoorbeeld ook muziek afspelen die wordt gestreamd vanaf een smartphone, Mac, pc of NAS. En dat in topkwaliteit. Ook bestanden met hoge resolutie worden in hun volledige pracht weergegeven, met inbegrip van FLAC, WAV en AIFF met tot wel 192 kHz/24-bit en Apple Lossless met tot wel 96 kHz/24-bit.

Meer flexibiliteit
Dankzij MusicCast-surround zijn de huidige Yamaha-soundbars maximaal flexibel wanneer het surround-systeem wordt uitgebreid. Voor een nog ruimtelijker geluid kunnen de compatibele luidsprekers MusicCast 50 of MusicCast 20 op ieder moment worden toegevoegd en als draadloze surround-luidspreker worden gebruikt. De installatie is kinderlijk eenvoudig en voegt zich zonder een snoerenbrij harmonieus in iedere woning in. Het innovatieve MusicCast-surround-systeem maakt bovendien de uitbreiding van de MusicCast BAR 40 mogelijk met de compatibele draadloze subwoofer MusicCast SUB 100 voor de ultieme bas.

3D surround-sound & Clear Voice
Of het nu gaat om blockbusterfilms, lievelingsseries of videogames – de soundbars van de actuele generatie laten meeslepende geluidswerelden voor u opengaan. De ondersteuning van DTS Virtual: X zorgt voor immersieve 3D surround-sound die de hele ruimte vult. De MusicCast BAR 40 ( 499,-) en de MusicCast BAR 400 ( 699,-) leveren echter niet alleen een indrukwekkend ruimtelijk geluid – ze creëren ook helderheid. De slimme Clear Voice Modus maakt sprekers en dialogen beter hoorbaar, zonder de geluidskwaliteit in gevaar te brengen. Zo kunnen sportuitzendingen, nieuwsuitzendingen en amusementsprogramma’s nog ontspannener worden gevolgd. De Yamaha MusicCast-soundbars zijn vanaf september 2018 verkrijgbaar.

Yamaha, nl.yamaha.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
nieuwe USB ventilatoren van Speedlink: verfrissende koele wind
Of het nu voor werk of entertainment is, de omgeving van je computer wordt een ...